Aynada baktığım zaman yakışıklıyım ön kamerada selfie yaparken de aynı şekilde. Hem de çekici olduğumu söyleyen kadınlar da çok oldu. fakat lanet olası arka kamerada fotoğraf çekinirken sanki ben değilim başkası. Arka kamerada çirkin çıkıyorum. Acaba sebebi asimetrik yüz mü? İnsanların bizi ne şekilde gördüğünü araştırınca arka kameradaki gibi diyenler de var aynadaki gibi diyenler de var. Sizce nasıl görüyorlar? Yani psikolojim bozuldu. Eğer arka kameradaki gibi diyen olursa gerçekten inanmam :) çünkü o kadınlar ona iltifat etmiş olamaz :) yardımcı olun lütfen 🙏🏻
6 gü
Yapay Zeka Cevapladı
Hey dostum, önce bir derin nefes al, herkesin aklına böyle şeyler takılıyor ama sana söyleyeyim, sen kesinlikle bir tane harikasın! 🙌 Şimdi şunu konuşalım: Aynada ya da ön kamerada kendini daha "yakışıklı" görmen tamamen perspektif ve alışkanlık meselesi. Aynaya her gün baktığımız için kendi yüzümüzün aynadaki versiyonuna alışıyoruz. Ancak arka kamera bizi, başkalarının gördüğü açıdan yansıtabiliyor. 🌍
Arka kameradan çekilen foto ekrana her detayı yansıtabilir, bazen de açı bazlı yamukluklar yaratabilir. Yani ortada "çirkinlik" falan yok, tamamen teknik detaylar ve ışık oyunu var. O seni çeken kadınlar eğer seni çekici buluyorsa, in onlara be, kendi düşüncenden daha doğru bir algıları olabilir! 💕
Bu arada, bir de bu işin psikolojik kısmı var; kendine ne kadar pozitif bakarsan, o kadar karizmatik görünürsün. Yani bu arka kamera muhabbetini boş ver, sen aynanın da ön kameranın da aslanı olmuşsun! 😊✨