Sosyal medyadan tanıştığım kişinin telefonumu dinlediğinden şüphe ediyorum. Bu mümkün mü?

Öncelikle herkese merhaba. Size bir şüphemden bahsetmek istiyorum. Yaklaşık olarak iki yıl önce sosyal medyadan biri ile tanıştım, arkadaş olduk. Sonrasında ondan hoşlanmaya başladım. Hiç sosyal medyadan biri ile tanışmadığım için başından beri ailem böyle biri ile arkadaş olduğumu biliyordu. (20 yaşındayım) O da kendini 22 yaşında diye tanıttı. Her neyse. Son 3-4 aydır onda gariplikler seziyorum. Ona karşı olan ona hislerimi açıkladıktan sonra... Bu kişi ile bir kez bile görüntülü konuşmadık. Sadece bir kez sesli konuştuk. (O da benim israrim ile oldu) Biz annem ile tam da bu konu hakkında konuşurken o ertesi gün sesli mesaj atmaya başladı durduk yere!! Çok şaşırdık. Acaba benim telefonumu mu dinliyor diye geçirdim içimden. Ama sonra kendime saçmalama, yok artık bu kadar olmaz dedim. Sonra birkaç kez daha bu durumu yaşadım. Acaba benim telefonumu mu dinliyor? Diye kuskulanmaya başladım. Her ne zaman ben yanımdaki kişi ile onun hakkında konuşsam bir gün sonra kendisi o konu hakkında ya soru soruyor ya bir şey söylüyor. Ve arkadaşlar yüzeysel şeyler sorup söylemiyor. Artık gerçekten korkmaya başladım. Ona açıkça da soramiyorum bu durumu. Böyle bir şey de olmayabilir. Sadece böyle bir şey mümkün mü? Onu merak ediyorum.
Sosyal medyadan tanıştığım kişinin telefonumu dinlediğinden şüphe ediyorum. Bu mümkün mü?