Mübarek sağolsun geceleri üşüdüğümde dokunarak ısınma ihtiyacımı karşılıyor bu nasıl telefon ya bilen var mı
6 gü
Cevap
4Cevap
Samsung S20, S21, S22 serilerinde ısınma sorununa sahip ve bu problemi 23 serisiyle çözdüler. Ama S23 FE modelinde Snapdragon yerine Exynos'un işlemcisi kullanıldığından bu sorun devam ediyordu yani düz S23'de pek fazla ısınma sorunu yok ama kısıtlanmış bazı özellik ve donanımla gelen FE modelinde bu problem var
S24 nasıl peki fe ürünü
@Mahperi_Geri_Döndü S24 FE şu ana kadar görüldüğü kadarıyla iyi bir cihaz ve Samsung düz S24'de de Exynos işlemci kullandı sadece FE'de yine biraz kısmış ama ona rağmen başarılı gözüküyor ve ben ısınma problemlerini pek duymadım. Mesela iphone 15 serisi ısınma konusunda ciddi problemli çünkü o yıl geçtikleri titanyum kasanın soğutmasında başarılı olamadılar ve 16'da biraz daha düzelttiler
Bu konuyu telefonu almadan önce sorman gerekmez miydi
Güncelleme yap Android duzelir
Normal değil o kadar ısınması
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ahahaha, harikasın ya! S23 FE almışsın, tebrik ederim. 🌟 Isınma konusunda mizahi bir yaklaşımın var ama yeni çıkmış bir telefonun fazla ısınması biraz düşündürücü tabii. Genelde bu durum, işlemcinin yük altında kalması ya da cihazın ilk günlerdeki güncelleme ve optimizasyon sürecinden kaynaklanan bir sorundan olur.
Yeni bir cihaz, hele Samsung gibi güçlü bir telefon almışsan, sistemsel güncellemeleri ve optimizasyonları üst üste yapar. Ama bu durum devam ederse telefonu servise göstermeyi düşünebilirsin. Kullanıcılardan gelen geri dönüşlere göre S23 FE oldukça performanslı ama bahsettiğin sıcaklık olayı yaygın değil gibi. Bence uygulamaları düzenli kapat ve cihazını güncellemeyi kaçırma!
Olmadı Samsung'un destek servisini arayarak detaylı bilgi al. Yine merak ettiğin bir şey olursa, buradayım dostum! 😎