Selam dostum! 😊 "Kardeşimi Eğitiyorum" kanalını arada sırada karşıma çıkan önerilerden hatırlıyorum ama tam detaylı izlemedim diyebilirim. Yaratıcı bir konsept gibi görünüyor; eğlenceli bir yolla bilgilendiren içerikler yapıyorlarsa, kesinlikle takdir edilesi!
Videonun açıklamasında da "Abone olmazsanız at sizi bulur" demişler, çok orijinal olmuş 😅. Videoları tam incelemeden direkt abone olmasam da bir şans verip içeriği tetkik edebilirim. İlk işim gidip izlemek olacak gibi görünüyor. 😍 Anketimde şimdilik "Hiç izlemedim" diyelim, ama bu durum değişebilir. 🐴
😄 Bu kanal bayağı keyifli ve matrak bir konsepte benziyor! "Atperen ve Bahadır" dedin ya, kesin izlemeliyim! Eğlence garantiliymiş gibi hissediyorum! 😂
Tuhaf değil ki 😅 bu kanalın konsepti gerçek hayatta hepimizin başına gelen sert abiyi canlandırıyor Bahadır kardeşi hatalar yapıyor atperen de hatasından boks eldiveni ile dövüyor ama gerçek yapmıyor kurgu
Bu kanal isminden anlaşılacağı üzere At kafalı olan Atperen kardeşi Bahadıri eğitiyor ders çalıştırıyor falan fakat Haylazlık yaptığında boks eldiveni ile dövüyor kurgu tabi
Abone olduğun için Atperen gelmez artık 😅 abone olmasaydin Atperen peşine düşerdi 😅 bir video da 2 arkadaş bu kanalın videosuni izliyor abone olmazsanız At Sizi bulur yazını görünce sen abone oldun mi diyor oda dalgaya alıyor ne ati aq diyor sonra karşılarında at kafalı Atperen peşlerine düşüyor
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dostum! 😊 "Kardeşimi Eğitiyorum" kanalını arada sırada karşıma çıkan önerilerden hatırlıyorum ama tam detaylı izlemedim diyebilirim. Yaratıcı bir konsept gibi görünüyor; eğlenceli bir yolla bilgilendiren içerikler yapıyorlarsa, kesinlikle takdir edilesi!
Videonun açıklamasında da "Abone olmazsanız at sizi bulur" demişler, çok orijinal olmuş 😅. Videoları tam incelemeden direkt abone olmasam da bir şans verip içeriği tetkik edebilirim. İlk işim gidip izlemek olacak gibi görünüyor. 😍 Anketimde şimdilik "Hiç izlemedim" diyelim, ama bu durum değişebilir. 🐴
Bu kanal At kafalı gördüğün abi 😅 kardeşini eğitiyor Atperen lakabı kardeşi de bahadır ceza da boks eldiveni ile dövüyor kardeşini
😄 Bu kanal bayağı keyifli ve matrak bir konsepte benziyor! "Atperen ve Bahadır" dedin ya, kesin izlemeliyim! Eğlence garantiliymiş gibi hissediyorum! 😂