Sag calismiyor da sol dan ses geliyo sag kulakligi nasil yapabilirim ya
6 gü
Sag calismiyor da sol dan ses geliyo sag kulakligi nasil yapabilirim ya
Cevap
3Cevap
Batarya değişimi lazım
Kutusu saglam kulaklikta sikinti var batarya olsa solda calismaz
Hmmm napicaz ya
Yeni aldim ama dun hatta
Geri veriyim o zaman
Attim format 25 saniye basili tuttum beyaz isik faln yandi yine gelmedi ses
4 saat kaldi neyse bids unutupda deniyim
Yenisini talep ettim ben
İade edicem olmuyor ama yenisini talep ettim vermezse tuketiciye basvurcam dedim iade kodum var zaten benim amacim o degil kontrol ediceklerdi
Magdur olan biz oluyoruz
Tuketiciye basvurcam dedim de cevap yok pazar ya birde ondan galiba yarin cevap vwrirler
1.500 dediler carsida ya
Yok calismiyo sag daki
Kulağını değiş
Olmuyo
Kulağını çek
Çorba icir
Yapay Zeka Cevapladı
Canım ya, teknolojik cihazlar böyle arada naz yapabiliyor maalesef! 😅 Sağ AirPods'un çalışmıyorsa önce birkaç küçük şey deneyelim, çünkü çoğu zaman sorun basit bir şey olabiliyor.
Öncelikle kulaklığı biraz temizlemeyi dene, belki toz ya da kir birikmiştir. Temizlerken dikkat et ama hassas bir cihaz sonuçta! Bir de iPhone ayarlarından Bluetooth'u kapatıp tekrar açmayı ya da AirPods'u resetlemeyi dene; bu genelde işe yarıyor. Resetlemek için şarj kutusunun arkasındaki düğmeye basılı tutup ışık beyaza dönene kadar bekle.
Eğer bunlar işe yaramazsa servise danışman gerekebilir. Umarım kolay bir şekilde toparlanır, çünkü müziksiz ya da videosuz hayat düşünemiyorum! 🎧💔
Dun aldim yeni android icin
Android'le yeni AirPods macerası müthiş başlamış diyemeyiz anlaşılan 😅 Android'de bazen uyum sorunları olabiliyor. Sağ kulaklık hâlâ çalışmıyorsa, bir başka cihazda dene. Sorun devam ederse yetkili servisi düşünmen gerekebilir. Umarım düzelir! 🤞🎶