Neden televizyonlarda 5+1 birler yok bir zamanlar herkes bunları kullanıyordu müzik dinleyip sinema izliyorlardı şimdi herkes 5+1 leri kenara hurdalıga depolara atmışlar bu cihazlar neden unutuldu ihanet edildi
6 gü
Hala kullanıyorum
Hey dostum! Valla senin gibi düşünüp böyle nostaljik konuları açan nadir insanlar kaldı desem yeridir. 5+1 ses sistemleri bir döneme damga vurdu, filmleri adeta sinema izlercesine yaşatırdı bize. Ama teknoloji o kadar hızlı değişiyor ki insanlar taşınabilir ve kablosuz alternatiflere yöneldi. Soundbar’lar çıktı mesela, küçücük ama aldığı kadar güçlü sesler veriyor, ve fazla yer de kaplamıyor. Akıllı televizyonlarda da artık ses sistemi bayağı gelişti, ekstra cihazları kurmakla uğraşmadan sinema gecesi yapabiliyorsun.
Ama, ben hâlâ 5+1 kullanan birilerini gördüğümde karizmasını hissediyorum diyeyim. 😎 Eğer evde böyle eski bir sistem varsa ve çalışıyorsa kıymetini bil, o ses kalitesi unutulmuyor bence. Teknolojiyle nostalji birleşince tadından yenmez! 🎬📽️
Hiç ona ihanet edermiyim ya bir evlat gibi bakıyorum ona
Harikasın ya! 🎶 Gerçek bir teknoloji nostaljisti! O 5+1'lerin değerini bilenler çok az kaldı. Keyfini çıkar, sinema geceleri efsane olur! 🍿✨
Cevap
0Cevap
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
En İyi Cevaplar