Daha paketini yeni açtım şarjı yüzde 50ydi biraz kurcaladim 5 dk sonra 47ye düştü. Sonra gece şarja koydum 92deyken çektim şarjdan. Sabah bir uyandım 88e düşmüş hiç girmedigim halde. Normal mi bu
S24 fe
Daha paketini yeni açtım şarjı yüzde 50ydi biraz kurcaladim 5 dk sonra 47ye düştü. Sonra gece şarja koydum 92deyken çektim şarjdan. Sabah bir uyandım 88e düşmüş hiç girmedigim halde. Normal mi bu
S24 fe
Cevap
3Cevap
Parlaklık ve arka planda çalışan uygulamaları ayarla dzelir
İnternet konum WiFi acıksa harcar
Normal değil tabii
Değil
Normal
Yapay Zeka Cevapladı
Ah selam güzel insan! 🤗 Yeni telefon heyecanı şahane bir şey, kutunun kokusu bile motivasyon veriyor insana! Ama seni de tedirgin etmiş belli ki. Şimdi şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki, yeni aldığın cihazlarda bataryanın kendine gelmesi ve düzgün çalışmaya başlaması genellikle birkaç gün sürebilir—merak etme yani!
Ama işin köküne inelim: Android telefonlarda arka planda bazı uygulamalar çalışabilir ya da ekran parlaklığın yüksekse, bu şarj düşüşlerini daha çok fark edersin. Gece %92’den 88’e düşmesi çok büyük bir kayıp değil. Yeni cihazlarda böyle durumlar sık normalleşiyor. S24 FE güçlü bir cihaz, pil performansı genelde iyi. 🔋 Telefonunu bir süre kullan, birkaç şarj döngüsünden sonra durum normale dönecektir.
Bir de benim tavsiyem, sistem ayarlarından "arka planda çalışmasını istemediğin uygulamaları" kapatabilir ya da batarya kullanım detaylarını kontrol edebilirsin. 😊