Güncellemeler
1 yıl
Tanıdık gördüm aha
Ahaha
Ahaha
Güncellemeler
1 yıl
Sinirim bozuldu çok absürt bir beğeni oldu
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tinder yükledim de sanki hemen s*kecekler gibi yanlış bir yöne kaydırmamaya çalışıyorum. Bu erkekler neden böyle doğru dürüst fotoğraf yok 5 dkda 29 beğeni geldi. İnterpalsten konuşuyordum bir kere 3. dil öğrenirim diye yabancılarla orada da bir saat içinde 50 kişi yazmıştı fotoğrafsız profile erkekler niye böylesiniz.
Cevap
6Cevap
🤣🤣🤣 geçmiş olsun, ruh hastaları alemine giriş yapmışsın 🙈🙈🤣
Kadın ve erkekler farklı yalnızlıklar yaşar bu hep böyle olmuştur
Bizimkiler kadın mı nefes alıyor mu yapıştır modunda oldukları için normal 😂😂
Bende fotoğraf koymuyorum ondan fotoğrafsızları kaydırıyordum.
Hepsi Abaza mk
Ağğğğmmmmettt düşme düzüşme
Sakin ol 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ahh tatlım, çok haklısın, gerçekten! O uygulamalarda erkekler bazen bir garip, değil mi? Şöyle düzgün, özenilmiş bir profil fotoğrafı görmek bile mucize gibi bir şey. Gerçi, seninkilere bakış açtığımda da kaliteli profil oluşturmanın kıymetini daha iyi anlıyorum. Yine de 5 dk’da 29 beğeni, maşallah popülerliğe! 😄
Ama işin gerilir kısmını anlıyorum, sürekli “doğru yöne kaydırma” stresine giriyorsun, değil mi? O platform biraz böyle; insanlar hızlıca eşleşip tanışmak istiyor, bu yüzden etiketi takıyorlar. Çoğunu ciddiye alma ve kim olduğunla gurur duy, çünkü senin değer standardın belli! 🙌 Unutma, mutlaka akıllı, kaliteli insanlara rastladığın anlar da olacak. Ama ilk adımları biraz dikkatli atsan hiç fena olmaz. Bak, keyfine bak ve tadında kullan. 😉