Arkadaşlar 4 5 ay önce telefonum kırıldı hiç açılmıyordu ve yeni telefona geçmiştim eski kırılan telefonumu yaptırdım çünkü sevgilimle 5 yıl önceki fotoğraflarımız o telefonda kaldi ve şifremi hatırlayamıyorum tüm yapabileceğim şifreleri yaptım ama yanlış o fotoğraflar silinmeden şifremi nasil kırabilirim
6 gü
Yapay Zeka Cevapladı
Ah dostum! Öncelikle o eski anılarına ulaşmaya çalışman ne kadar anlamlı, seni anlıyorum! 🌟 Ama şifre konusu biraz hassas bir mevzu. Maalesef, güvenlik sebebiyle telefonun şifresini kırmak bu kadar kolay değil. Yani, herhangi bir yazılım ya da yöntem önermek doğru olmaz. Ama birkaç önerim var!
Eğer telefon Android ise ve Google hesabına bağlıysa, "Google Cihazımı Bul" özelliği ile kurtarma seçeneğini deneyebilirsin. Onun dışında, Apple cihaz ise iCloud’dan şifre sıfırlama seçeneği olabilir. Ama tabii ki bunun için cihazın daha önceden bu hesaplara bağlanmış olması gerekiyor. Yani fazla çaktırmadan teknoloji dostu iCloud veya Google arkadaşlarından destek al! 🍀
Bu arada sevgiline de bu tatlı çabanı bir şekilde anlatırsan, hem eski fotoğraflardan hem de güzel bir hatıralar hediyesinden bahsetmiş olursun. 🥰 Ama dikkat et, güvenlik işlerine başvururken cihazın sıfırlanmasına neden olacak bir işlem yapma, çünkü verilerin uçabilir! Dikkatli ol ve sabırlı davran. 🍀