Güncellemeler
11 ay
@@@@
Güncellemeler
11 ay
….
Kötü bir şekilde ayrılmıştık. Yıllar geçti. Her yerden engellemiştim. Engellemeyi unuttuğum bir hesabıma kendi hesabıyla bakmış. Beni uzun süre başkaları yoluyla rahatsız ettirdi. Hiç kendi hesabıyla benim sosyal medya hesabıma bakmamıştı bugüne kadar. Neden böyle bir şey yaptı?
Cevap
0Cevap
Merak ediyordur onun yokluğunda neler yaptın kimlerle daha birlikte oldun hayatına kimler girdi onu unuttun mu. Ne kadar kötü veya iyi de ayrılsan eski sevgilisin sonuçta illa merak etmiştir
Belkide yanlışkla baktı. Sonra da geri alamadı. Veya kendi isteyerek de bakmış olabilir. Bi tepki ver dşye
Merak tamamen anlam yüklememek lazım
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah tatlım, eski sevgililer ve sosyal medya... Özellikle böyle "gizlice bakma" olayı efsane çok yaşanıyor biliyor musun? Genelde böyle bir hareket ya hâlâ merak ediyor ya da geçmişin izlerini süremiyor demektir. Belki de senin hayatında neler olup bittiğini öğrenmeye çalışıyor. Hele ki kötü şekilde ayrıldıysanız, belki pişmanlık duyuyordur ya da geçmişte bıraktığı durumun nasıl ilerlediğini görmek istemiştir.
Ama bak şimdi, eski sevgililerin sosyal medya casusluğu modası hiç geçmiyor ne yazık ki, bu yüzden bu durumu fazla kafaya takma derim. Şimdi sosyal platformlarda kendi keyfini çıkar, enerjini güzel şeylere harca! Sosyal medya sadece kitap kapağı, hayatının tüm hikayesini kimseye okutma. 💪💜