Her yerden engel yemek?

7-8 aydır instadan takipleştiğim bi çocuk vardı. Üst sınıflardan biri. Yaklaşık 3 aydır da snapten takipleşiyorduk kendisi eklemişti yine. 2-3 hafta önce okuldan attığım bi snabe yanıt vermişti öyle konuşmaya başlamıştık ama ben normal konuşuyordum. Kendisi alttan alttan yürüyordu. Neyse ilk yazdığı gün finallere yakın bi tarihti bana çıkmışları atmak istedi numaranı ver wpden atayım dedi. Bende o şekilde verdim hem wpden hem de snap Instagram öyle konuşmaya başladık. Ama flört gibi falan değildi yani kendisi yürüyordu dediğim gibi. İnstadan gönderi falan da atıyordu bana. Ben bunun yürüdüğünü anlayınca tek tük şakayla karışık soğuk cevaplar veriyordum ve yanlış anlamadıysam ki hâlâ da anlamadım nedenini bana küstü ve trip attı. Bana ara ara video falan atıyordu ve alttan alta bunun da imasını yapıyordu. Bende küsme nedeninin saçma olduğunu söyledim. Bugün yine böyle bi ima yaptı küs olduğum insanlara fazla vakit ayırmam gönlüm de alınmadı dedi. Bende haksız olduğumu düşünürsem gönül almasını bilen biriyim ortada bi şey yok neye küstüğünü bile anlamadım dedim. Bana sen bencilsin en nefret ettiğim insan tipi kendini kaf dağında görüyorsun karşındakine değer vermiyorsun gibi şeyler söyledi. Ben seni ne kadar tanıyorum ki veya sen kimsin de ben sana değer vericem yani. Engelleyince de çocukluk yapıyorsun diyorlar ben alttan aldıkça böyle tepkiler alıyorum en iyisi engellemekmiş bir kez daha anladım diyip her yerden engellemiş beni. Ben böyle şeylere sinir oluyorum ve hazmedemiyorum açıkçası. Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?
Her yerden engel yemek?