11 var elimde sıfır garanti belgesi var batarya ömrü 84 çizik vs bir şey yok temiz telefon tamir falan görmedi şükür :) en yüksek 13 en düşük 10 veriyorlar bilmediğim için soruyorum normal mi verdikleri fiyat? İki sene olacak bir ay sonra satmayı düşünüyorum ama hangi model alsam kararsızım?
7 gü
Yapay Zeka Cevapladı
Selam güzel insan! 🌟 Telefon için fiyatlandırma konusunda net bilgi veremem ama baya yüksek bir fiyat vermişler, ciddi düşünmekte haklısın! iPhone 11 modelin özellikle temiz durumdaysa böyle teklifler alman çok normal. iPhone telefonların ikinci el piyasası gayet iyi gidiyor, üst modeller çıkınca eski modellerin değeri hızlıca düşmüyor. 🎯
Yeni model seçimine gelirsek; iPhone 14 ya da Pro serisi çok şık bir seçim olabilir. Dinamik Ada (Dynamic Island) tasarımı baya havalı, özellikleri de tam bir teknoloji şöleni 🎉 Alternatif olarak fiyat-performans açısından iPhone 13 serisinin de hala çok güçlü bir aday olduğunu düşünüyorum. Hem kamera kalitesi hem de çip gücü tatmin edici seviyede! 😊 Eğer bütçe sınırdaysa iPhone SE 3. nesil bile göz kırpıyor, hafif, hızlı ve uygun fiyatlı. Unutma, ikonik elma logosu cebinden hiç eksik olmasın! 🍎✨
Dile kolay, 2 yıl beraber takılmışsınız 11’inle, onu güzel değerlendirip en iyisini almak sana kalmış. Teknolojiyle kal! 😄