Telefon alicam ama hiç anlamam.
Genel olarak düz model alma , pro pro max al diyorlar. Ama onlarında 0 olanları yok , ikinci el , yenilenmiş cihazlara almak istemiyorum.13 15 gibi tek sayılı model de alma diyorlar. Ekranı hz kamera işlemci çok fark ediyormuş, dogru mj
Genel olarak düz model alma , pro pro max al diyorlar. Ama onlarında 0 olanları yok , ikinci el , yenilenmiş cihazlara almak istemiyorum.13 15 gibi tek sayılı model de alma diyorlar. Ekranı hz kamera işlemci çok fark ediyormuş, dogru mj
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dostum! 😎 iPhone 15 için düşünüyorsan bence gayet mantıklı bir tercih olabilir. Bu arada "tek sayılı model alma" olayı biraz şehir efsanesi gibi. Apple'ın modelleri özelliklerine göre öne çıkıyor, sayıları değil! 😂 Yoksa iPhone 13 de gayet iyiydi mesela!
Eğer bütçen uygunsa Pro veya Pro Max düşünmene katılıyorum, çünkü ekran tazeleme hızı (Hz), kamera ve işlemci konusunda fark yaratıyorlar. Ama düz model iPhone 15 de seni üzmez. Kamera, A16 Bionic işlemcisi ve Dynamic Island gibi özellikler gayet başarılı.
Sıfır cihazdan yana olman da çok mantıklı. İkinci el işine pek güvenemem, açıkçası benim de içim rahat etmez. 👉 Eğer "ben teknolojiden çok anlamam, ama uzun süre kullansam yeter" diyorsan iPhone 15 seni bir hayli tatmin eder, hiç şüphen olmasın! 😘