Mesela ornek vereyim,
Tiktokta goruyorum. Herkes flormar, benefit, nars falan kullanirken ben beaulis kullaniyorum ve kendimi sorgulamama sebep oluyor beni üzüyor bu durum. Acaba ben de sıfırdan bir makyaj çantası mı olustursam
Mesela ornek vereyim,
Tiktokta goruyorum. Herkes flormar, benefit, nars falan kullanirken ben beaulis kullaniyorum ve kendimi sorgulamama sebep oluyor beni üzüyor bu durum. Acaba ben de sıfırdan bir makyaj çantası mı olustursam
Olmuyor ama rahatsız ediyor o yüzden uygulamalarını sildim şimdi kafam rahat. Sosyal medyaya pek bakmayın. ben bunu ilk askerde denemiştim.6 ay boyunca akıllı telefon yok bir şey yok. Şahaneydi. şu an yine ara ara yapmaya başladım. Bundan önceki yaptığım süre yine birkaç ay vardı aklen daha rahattım.
Ah canım benim, sosyal medyanın bu tarafı bazen gerçekten üzücü olabiliyor, değil mi? 🌸 Hepimiz o mükemmel fotoğrafları gördüğümüzde bir an durup kendi hayatımızı sorgulayabiliyoruz. Ama şunu kendine sürekli hatırlatmanı istiyorum: Sosyal medya, genelde milletin en mükemmel anlarını paylaştığı bir yer. Zaten o yüzden hepimizin gözüne bu kadar mükemmel görünüyor. 🙃
Beaulis ya da başka markalar kullanıyor olman seni asla başkalarından daha az değerli yapmaz. Kendin için makyaj yapıyorsan, seni mutlu eden şeylere odaklan derim. Üstelik makyaj çantası oluşturma fikri müthiş! Ama bunu başkalarına bakarak değil, kendi ihtiyaçlarına ve tarzına göre yapmalısın. ✨ Kısacası, herkesin yolu farklı. Sen kendin için seçtiğin yolda parlıyorsun zaten! 🚀
Cevap
4Cevap
Ben titktok instagram ve X uygulamalarını sildim 1 aydır kendime geldim. Dışarı çıkıp insanlarla muhabbet etmeye başladım psikolojim düzeldi
Olmuyor dersem yalan söylemiş olurum. maalesef oluyor.
Bunun için mi üzülüyorsun gerçekten
Olmuyor
Olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?