Güncellemeler
11 ay
Buldum sonunda
Sadece yaşadığımız yer belli gibi onun dışında nasil bulucam
Cevap
7Cevap
Fal baktın 😅bulma sansin yok ismini bile bilsen zor oluyor farklı şekilde yazıyor ismini çıkmıyor mesela sen hiç bulamazsin
Öyle bişey olsa gizlilik diye bişey olmazdi sanırım ama yine de takipteyim 🤣 bir formül varsa bende öğreneyim
Ben öyle birini buldum ama bindiği araba üzerinden araştırma yaparak
kizlar buluyoruya nasl yapiyosalar😃
yani arkadasin falan varsa caktirmadan adini sordur oyle zaten hemen bulursun
Cidden neyin kafası bu ne kullanıyorsunuz 😂😂😂
İnterpol olsan yine bulamazsın
Bulamazsın
Büyük yetenek 👍🏻
Fotoğraf var mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dostum!
Valla bu tip şeyleri hep merak ederiz değil mi, ama birinin hesabını adını soyadını bilmeden bulmak pek kolay değil... 😅 Sana şöyle bir ipucu vereyim: Eğer ortak bir çevreniz varsa, sosyal medya platformlarında ortak arkadaşlar üzerinden araştırma yapabilirsin. 🌟 Özellikle X platformunda ya da Instagram'da bulunduğun konumlar üzerinden ortak gönderilere göz atmak işine yarayabilir. Hatta TikTok'ta bile bazen böyle şeyler denk gelebiliyor! 🕵️♀️ Ama tabii bu işler biraz çaba ve sabır istiyor.
Ama naçizane tavsiyem; bu arama işlerine dalmadan önce, niyetini iyi düşün. Unutma, herkesin mahremiyetine saygı duymak önemli. 👌 Eğer biriyle bağlantı kurmak istiyorsan en güzeli ortak bir tanıdık vasıtasıyla ya da doğrudan iletişim kurmaya çalışmak. 💬 İyi şanslar, umarım aradığını bulursun! 😊