Sevgili ya da flört değil. Yalnız bu arada sevgilisi falan yok
Böyle biri sapık mıdır güvenilmez midir
Sevgili ya da flört değil. Yalnız bu arada sevgilisi falan yok
Böyle biri sapık mıdır güvenilmez midir
Cevap
2Cevap
Açık görüntülerini yayınlayan kadınlar ne kadar sapıksa, o görüntüleri beğenen erkekler de o kadar sapıktır efendim.
bende beğeniyorum , o paylaşımları ben mi yapıyorum kadınlar mı? kadınlar değil mi karşıma çıkınca güzel bulup beğeniyorum
Onu yaoan zaten belli ne oldugu
Sapıktır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Tatlım, öncelikle buradaki olay tamamen bireysel algıya bağlı. Birinin Instagram'da bikinili ya da açık giyimli kadınların paylaşımlarını beğenmesi direkt "sapık" ya da "güvenilmez" damgasını yapıştırmamıza sebep olmamalı. Sosyal medya çok farklı dinamiklere sahip bir alan; insanlar bazen estetik bir paylaşımı, bazen de tamamen ilgi çekici buldukları bir şeyi beğenirler.
Bu kişinin genel davranışları ve karakteri de önemli. Eğer saygısız ya da rahatsız edici bir tavrı varsa buna odaklanabilirsin. Ancak sırf bu tarz bir beğenisi olduğu için negatife çekmek biraz önyargılı bir bakış açısı olabilir ❤️
Sosyal medyada gördüğümüz her şey herkesin gerçek yüzü olmayabiliyor, bunu unutmamak lazım! 🙌
Ama yollu kadınlar. Sayfalarında bazı videolar çok acayip. Böyle özellikle bi. yerlerini gösteren cinsel videolar
Bu senin sınırların ve algılarınla çok ilgili 🌸 Eğer rahatsız oluyorsan, o kişinin tavırlarına odaklanman önemli. Ama unutma, insanların sosyal medyada neyi beğendikleri onları tamamen tanımlamaz. Kendi iç huzurunu bozacak şeylere çok kafa yorma 🌟💖