Sizce tekrardan tehdit içeren mesaj atmali miyim?

tiktoktan biriyle yazistim 1.5 ay once iban istedi karsiliginda goruntulu konusalim bosalayim atarim dedi ama para falan atmadi yani atmiyorsan konusmayalim dedim neyse iste o goruntusunu acmadi iskillendim bende sadece gogsumu belimi kalcalarimi gosterdim oturarak ic camasirlarim ile sutyen kulot vardi mememi acip gosterdim sutyen varken en son konustugu icin sus isareti yaptim yuzumun yarisi ya belli oldu ya olmadi tamamini gostermedim zatende ic camasirim vardi ustumde o İstanbul'da ben İzmir'de yasiyorum tanismiyoruz zaten neyse ekran kaydi aldigini atti artik sana ihtiyacim kalmadi bende bu kaldi deyip guldu bende eger silmezsen mahkemeye veririm rizam yokken aldin dolandirdin dedim gulmeye devam edince engelledim o da engellemis tek keskem isim soy isim ibanimi vermeseydim ama ismime dair sosyal medya hesabim yok
bu arada gunu birlik konustuk 15 dakika yazistik birkac dakika goruntulu oldu o bana şahsi hesabini verdi ben sahte hesaptan yazdim
Güncellemeler
11 ay
Farkli sehirlerdeyiz tanisiklik yok tiktok araciligiyla oldu ben engelleyince o da engellemis zaten beni sizce ne yapmali 1.5 ay gecti aradan ismime dair hesabim yok yani bulamaz
Güncellemeler
11 ay
o da beni engellemis arkadaslar 1.5 ay gecti uzerinden bu olayin ben mahkemeye verecegimi daha o zaman mesaj atmistim o da gulmustu sonra baktim o da engellemis
Sizce tekrardan tehdit içeren mesaj atmali miyim?