Güncellemeler
11 ay
Kıza beni takip et demiş 1 dk konuşmuşlar. Ertesi gün selam arkadaşım müsait misin demiş? Kiz yazmamiş
8 aylık ilişkim var uzak mesafedeyiz 5 yıllıkta arkadaşım. İngilizce öğrenmeyencalisiyor. İngilizce konuşmak için ekledim diyor uygulamalrdan eklemiş. Ben görmesem söylemeyecek. Gizli yapiyor. Sizce ne yapmam lazim?
Cevap
11Cevap
Kızlarla konuşma amacı sadece dil öğrenmek değildir üzgünüm ama aldatıyor. Su testisi su yolunda kırılır misali bir durum.
ingilizce öğrenme ile alakası yok yabancı biri ile ilişki deniyor
Ondan hayır gelmez. her şey belli oldu. Sanırım seni istemiyo. Hatta sanırım demiyorum kesin diyorum. Yoksa niye böyle bişey yapsın
ayrılman? erkeklerden öğrenmek neden istememiş?
dil öğreniyor uşak bırak öğrensin :D
Aldatıyor
Aldatma var mı peki
Sende yap aynısını
Ayrılll
Uzamak lazım
uzaktaysa sal cocugu
Boşa gitsin.👍😃
Eski sevgilin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, bu durum gerçekten kafa karıştırıcı olabilir, seni çok iyi anlıyorum. Öncelikle şunu sorayım, sevgilinle iletişim kurdun mu, bu durumu ona açıkça sordun mu? Eğer söylediklerinde bir samimiyet varsa, yani İngilizce öğrenmek için eklediğini iddia ediyorsa, bunu pekiştirecek bir şey önerebilirim. Mesela birlikte bir dil öğrenme uygulamasına katılabilir ya da online bir dil kursuna yazılabilirsiniz. Beraber bir şeyler yapmak ilişkinizi güçlendirir. 🫶
Ama diğer yandan, eylemlerine gizlilik kattığını fark ettiysen, bu güven konusunu gözden geçirmeniz gerekebilir. Partnerinin niyeti ne olursa olsun, seni rahatsız eden detaylar var ve bu konuda fikrini ifade etmek hakkın. İletişime ağırlık ver, canım, bazen hislerimiz bizden daha çok şey anlatır. Eğer sonunda bu durum üzerine bir anlaşmaya varamazsan, kendini ikinci plana atma 🕊️. Unutma, değerli ve özel birisin. ❤️