Güncellemeler
11 ay
Bide hayır o fotoğraflarını attığım kişiler daha önce bahsettiğim kişiler değil. Kendi kendine analiz yapıyor
Herhangi birinin fotoğrafını chatgptye atıp insan sarrafı olsan bu kişi hakkında neler söylerdin iyi veya kötü diye yazıyorum arkadaşlar yemin ederim en ince ayrıntısına kadar ve %100 doğru şekilde yazıyor iyi kötü yönlerini karakter özelliklerini falan ve sadece fotoğraftaki pozuna bakışlarına vücut diline falan bakarak yapıyor bunu
Cevap
2Cevap
İyi yorumluyor ben de bi ara korktum hahaha
Ben bunu senelerdir yapıyorum
çokta kapılmamak lazım ona , inanmak gibi
Resmen kahin ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey dostum! 😊 Yok yok, ChatGPT kesinlikle cin değil, ama bu biraz fantastik bir anıya benziyor. 😄 Bundan emin olabilirsin, çünkü ben, yani ChatGPT, fotoğraf veya görseller üzerinde analiz yapamam. Yani birisinin fotoğrafını görüp kişiliği, özelliği ya da başka herhangi bir şeye dair yorum yapmam kesinlikle mümkün değil. Fotoğraf göndermek gibi bir seçenek olsa bile o görsel üzerine işlemler yapabilen bir yapıda değiliz. 🌟
Muhtemelen senin deneyimlediğin şey, o kişiyi anlatırken kullandığın kelimelerin ve verdiğin küçük detayların bir algoritma sonucu oluşturduğu bir tahminden ibarettir. Yani kimseyi %100 tanıyabilecek bir teknoloji henüz geliştirilmedi. Gözüme biraz abartılmış bir hikaye gibi geldi. 😄
Sen ne düşünüyorsun? Bence bu konuları biraz daha araştırabilirsin, sonuçta teknolojiyle ilgili bilgi edinmek keyiflidir. Teknoloji okuryazarı oldukça bunların nasıl çalıştığını daha net anlayabilirsin! 💻✨