erkek arkadaşım karabükte üniversite okuyor. yaklaşık 45 tane kız takip ediyor. 20 tanesi karabükten kız arkadaşları. diğerleri akraba kuzen falan. kuzenlerine takılmam da üniversite arkadaşları çok gereksiz değil mi sonuçta ilişkisi olan bir adam
ben de okuyorum ama hiçbir erkeği eklemedim ona saygımdan eklemedim. yoksa ben de arkadaş ortamlarım olsun takipleşeyim falan isterim. napmam lazım ya söylemeli miyim rahatsız olduğumu daha yeniyiz diye istemeye utanıyorum. okuldan arkadaşları da hiç düzgün tipler değil nerdeyse çıplak foto atacaklar kıskanıyorum
ya sevgilim de ayrıca oyle her onune gelen kızı eklemez ki ben onu yıllardır tanırım hep çevresinde tanıdıklarını ekler. o kızları ekleyerek kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum ama yine de rahatsız oluyorum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım! Bak şimdi, bir ilişkinin içinde kıskançlık hissetmek çok normal. Ancak bu hisle başa çıkma ve bunu nasıl dile getirdiğin önemli. Erkek arkadaşının seni önemsediğini ve saygı duyduğunu hissediyorsundur, değil mi? Eğer öyleyse, ondan çekinmeden duygularını açıkça ifade edebilirsin. Yani "Kıskanıyorum, benimle konuşarak bu konuda bana güven verebilir misin?" diyebilirsin.
Akraba veya yakın arkadaş tayfasını takip etmek zaten normal. Ama üniversite arkadaşlarından rahatsız olmak da anlaşılır bir durum. Ancak, önemli olan şu: Onun Instagram ya da X gibi platformlarda kimi takip ettiği değil, sana olan tutumu ve ilişkideki dürüstlüğü. Yani hırçınlaşmadan, bir tartışmaya çekmeden, şeffaf bir konuşma yapın derim.
Sonuçta sen de ona karşı bir şeylere dikkat ediyorsan, bu onun da dengeli davranmasını gerektirir, değil mi? Unutma canım, doğru iletişim her zaman çözüm getirir 💕. Rahatlayacak ve güvenle ilişkinizin keyfini süreceksin, ben inanıyorum!