Hemencecik kapanıyor. Açtığım gibi bir tanesini 2 hafta kullandım oda bu sabah kapandı. Dünde Facebook hesabım kapandı. Tayyibe ana avrat sövdüm için sayfalarda şikayet etmişler. Ne yapacağım ben güvenli instagram hesabı nasıl açacağım. Face açtım onda da on kişi eklendi 11inci eklenmiyor.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)11 aySen mesela cumhurbaşkanına niye sahip söversin adamın bir makamı var bir mevkisi var bir ağırlığı var temsil ettiği bir makam var yani senin işine gelmiyor diye aleni bir şekilde sayıp sövmek nedir ondan sonra iki polis kapına gelip seni aldıklarında bu çocuk öğrenciiydi bu çocuğun kimseye zararı yoktu deniyor klavyenin başında maşallahınız var asıyonuz kesiyonuz Inşallah sana hiçbir zaman sosyal medya hesabı vermezler
051 Yorumla- 11 ay
Onun ağırlığına da mekanına da biber sürerim başlarım Allah belasını versin öyle cumhurbaşkanının suçsuz herkesi içeri arıyor işine gelmiyor çünkü satılmadık yer kalmadı ülkemin topraklarını sattı be kolay mı kazanıldı bu topraklar geldiğinden beri bir tane fabrika açmadı dışarı da 22 milyondan fazla işsiz var bende iş bulamıyorum başvuru yapmadım yer kalmadı şerefsiz Yahudi bozması Türk düşmanı Tayyip halki en düşük asgari ücrete mahkum edip kendisi saraylarda saltanat sürüyor o saray başına yıkılır inşallah ne hizmeti yapiyo cumhurbaşkanı dediğin halki rahat güvenli olsun diye uğraşır bu binlerce Afgan Suriyeli getirdi tarımı bitirdi eğitimi bitirdi biz tarım ülkesiydik dışarıdan ürün alıyoruz onun mevkine s*çarım ona oy atanların ülkemin batmasına sebep olan herkesinde Allah b*lasını versin o gelmeden önce en son 10 tane şehit vermiştik bitmişti be o geldikten sonra verdiğimiz şehitlerin haddi hesabı yok kim ülke için çalışıyor eğitim de dünyada 25inci sıradaydık şimdi sondan beşinci sıradayız ne ağırlığı evet işime gelmiyor ülkemin iflas etmesi dünya bize muhtaçken bizim herkese muhtaç olmamız dışarıdan milyonlarca işsiz olması milyonlarca babanın boynu bükük olması pahalılıktan işime gelmiyor gelmeyecek hala ağırlığı var diyor kendi ağırlığında gebersin de kurtulalım inşallah
Cevap sahibi11 ayPeki sana soruyorum yarın öbür gün Ekrem’in suçu mahkemelerle tescillenirse o zaman ne yapacaksınız
Cevap sahibi11 ayDoğru ben de beyin yok makine üretiyorum ülkeye gayri milli hasıla kdv sağlıyor yanımda 15 personel çalıştırıyorum doğru hani sizin de işinizde ben de beyin yok ben 1997’den bu tarafa aktif olarak çalışıyorum sen kaç hükümet gördün mesela ben kaç hükümet gördüm
Cevap sahibi11 ayHerkes hakkını arayabilir bu konuda da herkesi destekleyebiliriz hak aramak başkasının hakkını gasp ederek olmaz sen hak arayacağım diye benim malıma zarar vereceksin benim dükkânımın camini çerçevesini kıracaksın yakacaksın yıkacaksın ama bu hak arama olacak böyle bir hak arama şekli nerede var
Cevap sahibi11 ayBak sizin anlayamadığınız şey şu olaylara hep tek taraflı bakıyorsunuz ben Erdoğan’ı savunduğum için değil ortada bir durum var ve bunu sadece konuşarak yalan anlayabiliyorlar onun dışında hiç kimse evrak bilgi belge getirip koyamıyor oraya ve Ekrem’in orada olmasındaki en büyük etken yine kendi CHP’nin kendi içindeki insanların itiraflarıyla onların getirdiği belgeyle bu adam orada
Cevap sahibi11 ayya arada sırada siz ortada dönen şeyleri bir okuyun Halk TV ile bu işler yürümüyor ben de karşıyım bazı şeylere fakat yani seni kardeşim dediğin insan şikayet etmiş itiraf etmiş seni o yüzden içeri almışlar
Cevap sahibi11 ayBak sana naçizane tavsiye Erdoğan bir daha aday olmayacak muhtemelen öyle görünüyor senin o savunduğun CHP de doğru düzgün bir aday çıkartamayacak sen de burada kudurduğunu kalacaksın benim tuzum kuru değil sonuçta ben kimse bana tepeden indirip beni bu koltuğa oturttumadı dişimi tırnağımı takıp yıllarca çalışmış emek etmişim ne kimseden çalmışım ne de kimsenin malına göz dikmişim elimde ne varsa kendi emeğimle var
Cevap sahibi11 ayBir insan suçsuzsa suçsuzluğu ispat edilir fakat ben senin gibi böyle körkütük olayları savunan insanları bu insanların Suçluluğu ortaya çıktığı zaman ne yapacaklarını çok merak ediyorum dilinizi dolamışsınız aynı nakaratı çevirip çevirip duruyorsunuz
Cevap sahibi11 ayYav arkadaşım sen hangi dünyada yaşıyorsun ilk önce hangi belediye başkanını aldılar sonrasında olaylar gelişmedi mi
- 11 ay
Kimse chpden iftira atmadı be aylardır miting yapıyorlar chpliler herkesin sakız gibi ağzında ekrem İmamoğlunun ne suçu var içeride Tayyip gibi çaldı herkesin ağzında chpliler iftira attı İstanbul belediye başkanı olduğundan beri İstanbula yaptığı hizmeti Erdoğan 24 yıldır yapmadı hala boş konuşuyorsun savunamiyorsun
Cevap sahibi11 ayMeral Akşener çıkıp demedi mi biz seçilmelerine yardım ettiğimiz başkanların hırsız olduğunu duyunca ayrıldık diye
Cevap sahibi11 ayAllah aşkına Ekrem İmamoğlu’nun yaptığı hizmetlerden üç tane saysana bana
Cevap sahibi11 aySiz nasıl kör nasıl bir cahilsiniz ya bir de İstanbul’da yaşıyorum de de şurada düşüp bayılayım
Cevap sahibi11 ayBalıkesir sabun fabrikası aç bakayım hikayesini oku
Cevap sahibi11 ay250.000 TL maaş alan Murat Ongun 300.000 TL ev kirasını nasıl ödüyor?
Cevap sahibi11 ayBak ben sana bir şey diyim mi sen bence şöyle bir tarafsız bir durumları değerlendir ben hiçbir zaman işsizlik yaşamadım yeri geldi oto yıkamada çalıştım yeri geldi yağlı pasta işte çalıştım Türkiye’de işsizlik diye bir şey yok iş beğenmemelik var ben ilan vermişim muhasebe departmanı için 150 tane başvuru olmuş ve içinden muhasebeden anlayan insan yok ama kız karşıma geçmiş ben iki yıllık üniversite mezunuyum diyebiliyor ama bilanço nasıl çıkartılır bilmiyor 4 × 4’ü çarpamıyor ama sorsan işsizlik var değil mi önce biraz kendinizi geliştirin Erdoğan şöyle yaptı filanca böyle yaptı sen önce kendi kendi dünyana bak ondan sonra milleti eleştir Erdoğan’ın ne yaptığını da biz çok iyi biliyoruz ne yapmadığını da çok iyi biliyoruz
Cevap sahibi11 aySen kaç ülke gezdin kaç dil konuşabiliyorsun kendini hiçbir zaman geliştirmişsin ama eleştirmeye gelince eleştiriyorsun önce sen kendini geliştir topluma faydalı birey olmak için uğraş ondan sonra eleştirsin
- 11 ay
Sen o kadar geliştirdin o yüzden mi ülkeyi satanı savunacak kadar kardeşimsin ya bırak bunları bırak benim dediklerime bile cevap veremiyorsun daha
- 11 ay
Ülke satıldı diyorum fabrikalar kapanıyor diyorum o zaman sen muhasebeden anlayan birini bile bulamıyorsan hatayı kendinde arayacaksın
Cevap sahibi11 ayBak sen bir şey bilmiyorsun sen sadece hakaret ediyorsun bunu da kendinde hak sayıyorsun emin ol gittiğin yol yol değil bu kafayla zor
Cevap sahibi11 ayBak kendi yorumunda ya da kendi sorunda kendin demişsin ben ev kızı değilim ev işlerinden anlamam şunu yapmam bunu yapamam iş bulamıyorum girdiğim iş yerine kimse beni takip etmiyor arkadaşlarımın hepsi bana küstü etti vesaire önce sen kendini düzelt kendini yaşın gelmiş 33’e hala aklın başına gelmemiş biraz kendini geliştir kuru fasülye pilav yapmayı öğren Kim ne yapsın senin gibi kızı karı diye alıp başına dert mi etsin ama çıkıp carcar tayyip tayyip demeyi biliyon iki yumurta kırmaktan haberiniz yok ama ülke kurtaracaksınız siz ey gidi kimlere kaldı bu memleket Allah sizin gibilere fırsat vermesin
- 11 ay
Bak emin ol senden daha fazla şey biliyorum ülke gezmedim ama hayatım kitap okumakla kurslara gitmekle araştırmakla geçti tarihimi senden daha iyi biliyorum geçmişimi senden daha iyi biliyorum ve o işler öyle okumakla olmuyor kabul et senin serfin vicdanın yok bunlar okumaktan daha önemli şu an da ülke ne halde kaç fabrika satılmış ekonomi ne halde dünya zamanında Türkiye tarım ülkesi deyip fabrika açtırmazken şu an tarım bitmiş hala bana hiç bir şey bilmiyorsun dersen kahkalarla sana gülerim bence sen bilmiyorsun şuanı konuşamıyorsun sana gerçekleri söylüyorum fabrikalar satılıyor diyorum topraklarımız satıldı diyorum Tayyip senden benden aldığı vergilerle servet sahibi oldu diyorum ülkemde milyonlarca işsiz var diyorum sen gelmiş hala hakaret ediyorsun diyorsun tamam özür dilerim bak hakaret etmeden yazdım senin Erdoğanın ülkeyi bitirdi diyorum hala onu destekliyorsun diyorum hala alakasız şeyler yazıyorsun suçsuz yere içeri atılan ekrem İmamoğlunu suçluyorsun dışarıda kaç milyon okumuş işsiz var iş mi beğenmiyorlar evet beğenmiyorlar niçin beğensinler ki neden genç 4 yıllık üniversite okuyor ama ona gel sen hammal ol fabrika işçisi ol diyorlar neden olsun boşuna mı okudu ülke böyle böyle geriledi ya nasıl savunuyorsun nasıl vicdanın el veriyor çünkü zenginsin çünkü AKP zenginin yanında gerci zenginler oy vermiyor cahiller veriyor ama sen cahil bir zenginsin demek ki bu hakaret değil gerçek ülke gezmekle olmuyor kendi ülken iflas etmiş ona bakacaksın
- 11 ay
Şom yorumuna cevap yazıyorum ben yemek yapmayı çok iyi biliyorum ev işi yapmasını da biliyorum sadece bunları sevmiyorum çok iyi pilav yaparım börek açarım ben neden ülkemi bitiren Erdoğanı boş vereyim arkadaşlarla aramda çok büyük sorunlar yok sadece ben aşırı takıntılı bir insanım sen önceki mesajıma cevap ver
Cevap sahibi11 aySen kendin diyorsun takıntılıyım diye sana ne anlatsam boş
Cevap sahibi11 ayBak Özgür özel yeni parti kurar sizde izlersiniz kolıçtroğlu geri gelir dava bitsin
- 11 ay
Neden savunamadığiniz bir partiyi yıllardır başımıza getirdiniz neden ülkemin satılmasına bitmesine iflas etmesine rezil olmasına sebep oldunuz madem savunamiyorsun madem bu partinin savunacak bir şeyi yok ya neden benim ülkem çok güzeldi ya bizimdi köpek pisliğini yapsa toprak yeşerirdi çalışmayan insan bile aç kalmazdı okuyan hak ettiği işi bulurdu okumayan da iş bulurdu tekstil bizimdi tarımın başkentiydik özgürdük ne idiğü belirsiz insanlar yoktu biz dünyayı değil dünya bizi kıskanıyordu turizmden aldığımız gelirlerle ülkem büyüyordu neden 23 yıldır savunamadığiniz birine oy attınız neden ülkeme bu kötülüğü yaptınız neden neden neden l
- 11 ay
Neden cevap ver neden neden neden
- 11 ay
Savunamadin bir partiyi desteklemeyeceksin
Cevap sahibi11 ayTürkiye, tarımsal hasılada Avrupa'da birinci, dünyada ise ilk 10 ülke arasında yer alıyor. 2023 yılı verilerine göre, 68,9 milyar dolarlık tarımsal hasılasıyla Türkiye, dünyanın en büyük tarım ülkeleri arasında 8. sırada bulunuyoR
- 11 ay
YA sen gerçekten gerzkli mısın o öncedendi ya bırak bu yalan yalan hurafeleri tarım diye bir şey yok şu an da ben Türkiye de yapıyorum ya sek neden bu kadar yalan söylüyorsun tarım diye bir şey yok şu an da dışarıdan alıyoruz ürünleri sen nerde yaşıyorsun gerçekten nerde yaşıyorsun gerçekten ya bizde tarım diye bir şey yok şu an yıllardır her şey dışarıdan geliyor o yüzden yiyecekler bu kadar pahalı o senin dediğin öncedendi Tayyipten önce birde ne kadar yalan söylüyor yal
- 11 ay
Bizim şu an birinci olduğumuz hiç bir şey yok madem o kadar tarımsal hasıla var neden köylü kan ağlıyor neden Türkiye açlık sınırının altında Allah aşkına sen nerde yaşıyorsun Allah kuran nimet çarpsın biz son 10 yıldır her şeyi dışarıdan alıyoruz o yüzden bu kadar fakir bir ülke olduk
- 11 ay
Hollanda bile bizim gibi mevsimi yüz ölçümü tarımı olmadığı halde bak bizim kadar o bile ikinci sırada biz şimdi verilere baktım sonuncu sırada bile değiliz.
Cevap sahibi11 ayBen Karadeniz liyim sen nerelisin de bakam bi
Cevap sahibi11 ayTamam o zaman başa kimi getirelim kim olsun c başkanı
- 11 ay
Allah uzun ömür versin akpye oy attığın kadar Allah uzun ömür versin ülkenin bu hale gelmesine sebep olduğun için Allah uzun ömür versin savunamadığın bir partiye oy attığın için Allah uzun ömür versin Allah uzun ömür versin Allah uzun ömür versin
Cevap sahibi11 ayÖlüyorum senin psikolojik sorunların var bence sen git kendi kendini tedavi ettir sen bu kafayla çok yaşamazsın Türkiye’nin nerelerden nerelere geldiğini biz çok iyi biliyoruz kimin doğru kimin yanlış yaptığını da çok iyi biliyoruz o sizin savunduğunuz sol partinin de geçmişini iyi biliyoruz ben senin yaşın kadar benim okumuşlu gezmişliğim tozmuşluğum vardır öyle yan gelip yatacaksın bak şimdi ahkam keseceksin git emek Üret ülke için katma değeri Üret ama koca 33 yaşına gelmişsin popo büyütmekten başka işin yok oturuyon evde ne mesleğin var ne bir calisman bahçende kaç tane domates yetiştirdi de tarımdan bahsediyorsun tarım şöyle oldu tarım böyle oldu yapan yapıyor kazanan kazanıyor da yapmayan niye yapmıyor çünkü ülkedeki insanlara çalışmak zor geliyor ben hükümeti sonuna kadar savunduğum yok elbet yanlışları var bir çok konuda ama sizin gibilerin ülkede boş boş yatıp sadece popo büyütüp ama ondan sonra da her şeye konuşma sahibi hak sahibi olmak için böyle carcar konuşmalarına ben ifrit oluyorum ben 2008 yılında iflas ettim Tamam bugünün parasal değeri ile hesaplarsak 30 milyon TL ama yılmadım durmadım kalktım yurtdışına gittim gece gündüz it gibi çalıştım yeniden şirket kurdum yeniden büyüdüm yeniden büyüttüm o zaman ne evim kaldı ne arabam
Cevap sahibi11 aykaldı senin gibi isyan etmedim askerden geldim 2001 yılında bizde besi çiftliği vardı malum Ecevit’in dönemiydi o zaman anayasa kitapçı atıldı diye bir gecede iflas eden insanları bilirim Yüzbaşı hayvanî biz zor bela sattık hani maliyetini kurtarmıyor diye siz neyin tatavasını yapıyorsunuz sen önce kendi bireysel olarak çabanı göster çalış çabala uğraş ondan sonra tut hükumete eleştir Ahmet’i eleştir Mehmet eleştir haspam oturmuş evinde elinde telefon bit bit bit bit yaz ondan sonra yok Instagram‘ım kapanıyor yok bilmem ne oluyor arkadaşlarım selam vermiyor eşim yok dostum yok ya senin bu hayatta hiç kimsen olmasa normal karşılarım Sadece küfür etmek yok şerefsiz yok bilmem ne bak dünden beri ben sana tek kelime aksi bir şey söylemedim ama sen diline dolamışsın bir tayyip yok şerefsiz ona oy verenin Allah belasını versin bilmem ne yapsın zart yapsın zurt yapsın nasıl bir beyin yapım var ya tabi yazmak çizmek çok kolay çünkü kimse kimseyi görmüyor sen benim karşımda olsan seni böyle sadece lafımla yerin dibine sokarım ama işte teknolojik imkan sunmuş ya size oradan klavyeden giydirin durun anasını satayım Ama ne kadar aciz olduğunuzu keşke kendiniz görebilsen keşke biraz beyninizi kullanabilseniz
- 11 ay
Sen o ecevit donemine kurban ol biz o zaman mutluyum evet sizih gibi vatan haini koyunlar yüzünden adamın ne yazık mevkisi varv ilkokul mezununu başımıza 23 yıldır iflas etmiş de çalışmış da sen benim çabamı ne biliyorsun iyi aileden bir şeyler kalmış o zamanlardan zengin olmuşsun şu an da da hükumet zaten zenginin yanında iş bulmuşsun çünkü Akpden önce AKPNİN ilk geldiği zamanlarda iş vardı şu an yok 50 yere belki iş görüşmesine gittim yok zaten sonradan baktım gittim çoğu yer kapanmış sana diyorum şuanı konuşacaksın geçmişi değil şuanı geçmişte biz mutluyduk üretiyorduk domatesi ekersin olur ben genel tarımdan bahsediyorum ülke kan ağlıyor evett işim yok orsp çocuğu akpnin yönetimi yüzünden şu an çoğu üniversite mezununun bile işi yok ben şu an genel olarak tarımdan bahsediyorum biz şu an tarım yapamıyoruz karşımda olsan bile senin yerin dibine sokarım l&n zamanında Akpden önce zengin olmuş şu an imam hatip mezunu tek kelime İngilizce bilmeyen geldiğinden beri tek bir fabrika açmayan tarımı bitiren ekonomiyi bitiren birini övüyor ekmek 20 lira olur mu la en basiti asgari ücret şu an 20 bin lira kira fiyatları olmuş 15 bin liradan aşağı yok fatura geliyor 40 lira harcamışım en son ya 40 lira ödediğim fatura 160 lira çünkü getirdiği suriyelilerin vergisini de biz ödüyoruz ben sana gerçekleri yazıyorum olanı yazıyorum şu an ülkemde tarım kalmamış eğitim de sondan beşinci sıradayız daha geçen hafta 2 tane iş yeri kapanmış 80 bin işsiz daha eklenmiş karşımda olsan ben seni yerin dibine gömerdim bana bundan yıllar yıllar önce yaptığın şirketlerden
Cevap sahibi11 ayNiye aynı sizin grup değil miydi bu nükleer enerji santrallerine barajlara karşı çıkan yok yaptırmayız yok ettirmeyiz diyen sen baraj yapmazsan nükleer enerji santrali olmazsan nereden elektrik üreteceksin de satacaksın çok dar düşünüyorsunuz çok dar biraz beyninizi geliştirin bak tekrar söylüyorum ben hükümetin her yaptığı şeyi tasdik etmiyorum ama adamın geldiğinden bu tarafa ülkeye Takla attırdığı bir sürü konu var
- 11 ay
bahsedip millet çalışmak istemiyor diyemezsin millet çalışamıyor iş yok yok işte ya yok maalesef yok senin var diye herkese çalışmak istemiyor diye yargılayamazsın azıcık insaf ya zamanında ak partinin sözü geçmiyor iken kazanmışsın şu an millet çalışmak istemiyor qar çalıştım ama benim saçma sapan işlerde çalıştım dönemde de milyonlarca işsiz vardı şuanda da 22 milyon işsiz var iş mi seçecekler diyelim ki adamın evi kira iki çocuğu var bakmak zorunda iş mi seçecek ama yok sen akpden önce yapmışsın ak zaten zenginin yanında işleri büyümüşsün bir şekilde çünkü akpden önce başlamışsın şu an da millete çalışmak istemiyor diyemezsin benim üniversite mezunum fabrika da işçilik yapıyorsa şu an diyemezsin
- 11 ay
Önceden yoktu nükleer santral elektriksiz mi kalıyorduk neye takla artırdık la neye söyle bir tanesini söyle
- 11 ay
Bir şeye takla artırdığımız belki ilk geldiği zamanlarda evet çünkü ilk geldiği zamanlarda hala kendinden öncekilerin yaptıkları ile gecindi ama bu hükumetin yaptığı tek bir şeyi söyle bana
- 11 ay
Adam yaptıkları yap işlet devret yani yapıyor işletiyor sonra satıyor yani bize bir faydası yok sadece konuşuyorsun beni yargılıyorsun sanki ben hiç bir şey bilmiyorum gibi ama asıl sen bilmiyorsun şu an ülkem en rezil en sefil dönemini yaşıyor dışarıda 22 milyon işsiz varken bana millet iş beğenmiyor diyemezsin gerçekten karşımda olsan seni gömerdim
Cevap sahibi11 aySana ben Instagram adresi yazayım senle bir telefonda konuşalım aynı şeyleri bana bir daha söyleyebilecek misin bak önce düzgün konuşmayı öğreneceksin hakaret etmeyeceksin karşındakine sonra doğru bildiğin ya da savundugu şeyi karşıdaki insana düzgün bir şekilde anlatacaksın böyle hakaret ederek böyle küfür ederek bir yere varamazsın haklı olsan bile haksız sayılırsın o yüzden önce bir kere kendini sorgulayacaksın Düzgün konuşmayı öğreneceksin
- 11 ay
Bak son mesajlarım da küfür etmedim gayet düzgün ben sana ömrümün sonuna kadar savunduğum desteklediğim inandığım şeyleri konuşurum çünkü ben gerçekleri ve doğruları konuşurum instagram adresim yok gerçekten yeminle ayrıca küfürlerim için özür diledim 1 daha dilerim özür dilerim ama kardeşim artık kabul et olmayan bizi iflasa sürükleyen ülkenin şerefini namusunu yok eden bayramlarımizi bile kaldıran tarihimizi silmeye çalışan ülkenin kurucusunu sevmeyen yap işlet devret sistemiyle ülkeyi satan birini baka savunma sana yemin ediyorum ki 4 mevsim yaşanan ülkemde şu an dışarıdan sebze alıyoruz sopa dikilse filiz verecek topraklarımızı satıyorlar ülkeyi satıyorlar geldiklerinden beri tek fabrika açılmamış plan fabrikalarda satılmış eğitim bitmiş okuyanı da okumayanı da işsiz olman ülkemde bana bana Akpden önce başladığın işlerinle ben çalışıyorum deyip bana savunamazsın benim kanım izin vermez buna şu an bitmiş durumdayiz burada savun senin savunduğun herşeye verecek bir dünya cevabım var evet işsizim iş yok maalesef çünkü Akpden sonra ülkemde açılan gelişen hiç bir şey maalesef yok bak gayet saygılı bi4 şekilde yazdım onca şehit verdık akp geldikten sonra akpden önce bitmişti gerçekten binlerce benim askerim onların ülkesinde savaşıp onların gençleri burada elini kolunu sallayarak dolaşıyorsa ben buna sessiz kalmam ben domates yetiştirdim diyorsun sen kendine göre 10 20 tane domates yetiştirirsin ama ülke de milyonlarca insan varken normal bir şekilde milyonlarca domates yetişemiyorsa tarım bitmişse sen şu an bana ülkeyi savunamazsın ve savunamiyorsan bana masal okuma bak ben burada nasıl kesin bilgilerle yazıyorum sen neden yazamıyorsun. Neden hak hukuk adalet arayan 20 23 yaşındaki öğrencilerimi içeri aldılar sakın saldırdılar deme
- 11 ay
Hepsi gayet normal insanı bir şekilde meydanlarda hakkını aradı. Bana bir şeyi savunuyorsan yaptığı yanlışlar var derken doğrularını konuşacaksın ama doğruları yok hiç bir doğrusu yok ben Türküm savaş çıksa savaşırım ama kendi ülkesine hayrı olmayan binlerce Suriyeli benim ülkemde yazıyorsa ve bunları getiren Erdoğansa ben Erdoğana insan bile demem. l
Cevap sahibi11 ayBaşkasına ben de karşıyım yani bu yanlış bir adımdır ve bu Ahmet Davutoğlu‘nun marifetidir Türkiye’ye evet bir adım atılabilir mi evet atılabilir ama bak o Suriye politikasını da çok daha başka şeyler var şimdi onları biraz irdelemen lazım yani biz Suriye’de bir varlığımız var fakat bu kadar genç insanın ülkelerinden kaçıp başka ülkede yaşamaları çok doğru değil evet kadınlar olabilir çocuklar olabilirdi ya da yaşlılar olabilirdi hani savaştan kaçtılar ettiler falan o Duruma ben de karşıyım ama bak ben de beş sene Irak’ta yaşadım orada şirketim vardı hiç kimse bize bir şey yapmadı hiç kimse bir şey bize bir şey demedi kimse bize zulmetmedi mesela biz de Edebimmizle adabımızla çalıştık çabaladık uğraştık fakat ben yine söylüyorum benim en büyük politikam Benim kendi hayatım ben önce kendimi kurtarmam lazım başkasının ne yaptığı önemli değil yarın öbür gün ya İmamoğlu İstanbul’a seçildi ne değişti neye çare buldu bir lokanta lokantada başka siyaset öyle namussuz bir şey ki bak hiçbir zaman ne sen benim cenazeme gelirsin ne ben senin cenazene gelirim ama iki tane Hiçbirimizin cenazesine hatta öldüğüne bile umurlarında olmayan iki tane insan için burada mesela iki günden beri münakaşa ediyoruz bak siyaset böyle bir şey işte
Cevap sahibi11 aySana şöyle bir örnek vereyim ben ilk oy kullanma yaşına geldiğimde ya da ilk oyumu ben o zaman Tansu Çiller‘e vermiştim benim gözümde bir çok erkeğe göre çok daha dirayetli duruyordu ona kullandım bu bir partizanlık değildi benim görüşlerimi o daha yakındı öyle yaptım sol taraf bana hiçbir zaman yakın gelmedi Şundan dolayı gelmedi ben sana onu da açıklamasını yapayım benim kız kardeşim Okul mezunu hem de iyi dereceyle mezun tamam mı o dönem sırf başörtüsü yüzünden bu kız çocuğu üniversiteye gitmedi ya da gidemedi şimdi bugün şartlar değişti şimdi sizin gibiler ne diyor ya işte neye bu kadar imam hatip niye bu kadar şey ya eskiden de buna siz karşıydınız anladın yani bu siyaset böyle bir şey işte yarın iktidara gine CHP gelse yine sol taraf gelse gine aynı şeyler değişecek yine bir çok insanlar görevinden alınacak bir çok insanın yeri değiştirilecek geneli liyakatsiz işler yapılacak bu Türkiye’de siyaset kavramı topyekün kökünden değişmediği müddetce Biz bunları konuşur dururuz 80 lerde de aynı muhabbetler vardı 90’larda da aynı muhabbetler vardı sene 2025 oldu yine aynı muhabbetler var değişmez Türkiye’de siyaset komple topyekün temelden değişmesi lazım
- 11 ay
Bak kardeşim sen irağa gittin çalıştın çalışmak için gitmişsin biz kendimizi kurtaramıyoruz çünkü şu an iş yok İmamoğlu geldi ne değişti İstanbula yaptığı sadece lokanta mı adam geldiğinden beri akpden daha fazla hizmet yaptı sessiz sedasız depremde yardım yaptı kaçtılar biz onları kabul ettik bizden daha fazla hakka sahipler neden dinle falan olmuyor bu işler hiç bir dönemde uydurma baş örtü yasağı olabilir burası Arabistan ülkesi değil ama dışarı kimsenin örtüsü yasaklanmadı dini kullanarak ülke satılıyor şu an biz önceden savaşırken çocuğumuz çocuğumuz yok muydu vardı hala iç savaş yaşanıyor Diyarbakır da yeni savaş vardı kaçtılar ben işsizim ülkemde 22 milyon işsiz var ama suriyeliler Türklerden daha fazla hakka sahipler hastane de bile benim önüme geçebiliyorlar dini kullanarak sizin gibileri kandırdı maşallah fabrika işlettiğini diyorsun ama bana anında cevap yazıyorsun çıkartı verseydi baş örtüsünü ne oldu aa cehenneme mi gidecekti çıkardı tek sorun örtü mü yani neden akpnin yaptığı tek iyi bir şeyi diyemiyorsun sol taraf sana yakın gelemez zaten sol parti haklının yanında fakirin yanında gelişimin egitimin yanında akp geldiğinden beri eğitim kalmadı üniversite örtü yüzünden okunmamış peruk taksaydi öyle okusaydı açıktan okusaydı çok önemliyse bu örtü çünkü şu an da örtüsü de açığı da okuyamıyor al kpss de 86 puan aldım ben ama mülakatta 72 puan alan kazandı benim önümde böyle mi eğitim sistemi hala savunamiyorsun mantıklı bir şey diyemiyorsun
- 11 ay
O kent lokantaları ne kadar önemli biliyor musun kapandıktan sora kaç kişi önünde kuyruk oldu ama vicdanı olmayan bunu anlayamaz ne yazık ki dışarıda 200 liradan aşağıya yiyecek bulamazken o kent lokantalarında insanlar 40 liraya 4 çeşit yemek yiyordu adam annelere bedava kart imkanı sağladı metrolari geliştirdi annelere yeni hem kurs hem iş imkanı sağladı bunları belediye başkanı iken yaptı daha bir sürü şey üniversite öğrencileri için kaç tane yurt açtı sol partiyi beğenmiyorsun çünkü örtüyü yasak etmiş ne büyük bir şey hii felaket vay başımıza gelenler örtüyü yasak etmiş ama şu an ülke zaten eğitimde son sırada ekrem İmamoğlu sadece İstanbul için bir şey yapabilir demi çünkü İstanbul belediye başkanı şu an örtü yasak değilse örtü yasakken eğitimde 25inci sırada olan biz neden şu an sonuncu sıradayız dünden beri bana yazıyorsun ama mantıklı garanti hiç bir şey yazmadın dünden beri onu yazmanı bekliyorum
- 11 ay
Akpye attığın Allah akıl fikir merhamet iman insanlık nasip etsin gerçekten yavurlar sizden daha Müslüman kul hakkı yemek en büyük günah
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
11 ay
Ah canım ya, çok geçmiş olsun! Instagram ve Facebook gibi sosyal medya platformları, topluluk kurallarını sıkı bir şekilde uyguluyor. Eğer bu kuralları ihlal edecek bir paylaşım ya da davranış sergilenirse, hesaplar hızla kapanabiliyor. Hakaret, küfür ya da şikayet edilen konuşmalar da tahminimce böyle bir durum yaratmış olabilir. 😕
Yeni bir hesap açarken daha dikkatli olmanı öneririm. Hesap adın, biyografin ve paylaşımlarında kuralları göz önünde bulundur. Ve mutlaka telefon numaranı ve e-posta adresini ekleyerek hesabını doğrula. Güvenli kalman için de kullandığın şifrelerin güçlü ve kimseyle paylaşmaman çok önemli. Bir de tartışmalı ya da provokatif konularda biraz sakin kalmaya çalış, olur mu? Böylece sosyal medya deneyimin çok daha keyifli olur! 💜10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
4Cevap
11 ayMilleti tek tek silivride birleştiriyorlar ne yaptığını yazma bari 😅
03 Yorumla- 11 ay
Silivri de ne yapıyorlar
- 11 ay
Cezaevinde bir araya getiriyorlar işte susmaları için saf mısın numara mı yapıyosun? 😅
- 11 ay
😆😆 yok şaka olsun diye maalesef ülke çok kötü durumda
- İnternet & Teknoloji konusunda 850 cevap paylaştı.
11 ayİp başlanmış olabilir başka yerde hesap açmayı dene
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayÇok zor bendede olmuştu anca yeni telefon alican veya telefonunu sifirlican
04 Yorumla- 11 ay
Format mi atmam lazım yani e resimlerim ne olacak
Cevap sahibi11 ayFormat atman lazım ki bidaha kapanmasın ban yemişsin
- 11 ay
Telefonuma resimler ne olacak
Cevap sahibi11 ayResimlerin falan gidicek de dikkat et küfür etme kimseye alırlar seni
Gizli Üye(30-35)11 ayDikkat et tutuklarlar.
02 Yorumla- 11 ay
Neden
Cevap sahibi11 aySuç çünkü. İP adresinde felan bulurlar.
Silivri mi istiyorsun
03 Yorumla- 11 ay
Ne alaka
- 11 ay
Oda zamanında az Atatürke sövmedi beter olsun
11 ayŞikayet edilip spamlanıyor olabilirsin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Arkadaşlar instagram hesaplarım direkt kapanıyor neden olabilir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler