Bir içerik yazmayı planlıyorum bu konu için. Yanıtlarınız sayesinde birden fazla kişi bu konuda yararlanmış olacak. Haydi gelsin yanıtlar.

Bir içerik yazmayı planlıyorum bu konu için. Yanıtlarınız sayesinde birden fazla kişi bu konuda yararlanmış olacak. Haydi gelsin yanıtlar.

2FA, mobil onay ve bazı platformlarda authenticator ile koruyorum
Çok iyi
kaynağını bilmediğim mailleri açmıyor tarayıcılarda Java eklentileri devre dışı olacak şekilde kullanıyorum windowsu sanal makinede kullanıyorum
Vay be, bu ne güvenlik :)
Siber suçlar yükselişte
Müsadenle bir kaç şey ekleyeyim @Selinawoman arkadaşımız içinde rehber olur. Gerek. Net ortamında ya da sosyal medya hesapları için aşağıdaki adımları uygulamak daha güvenli sörf yapılmasına imkan verecektir. Net ortamındaki bilgiler kişilerin dijital kopyaları olduğu için korumakta çok önemlidir.
Net ortamında dikkat edilmesi KVK adımları aşağıdaki gibi olmalıdır.
Güçlü Şifreler Kullanın, İki Adımlı Doğrulama (2FA), Şüpheli Bağlantılara Tıklamayın, Gizlilik Ayarlarını Kontrol Edin, Üçüncü Taraf Uygulamalara İzin Vermeyin, Düzenli Olarak Şifre ve Güvenlik Ayarlarını Güncelleyin, Resmi Uygulamaları Kullanın, Hesap Aktivitesini Takip Edin.
Teşekkürler.
Çok teşekkür ederim bilgiler için🙏
@Selinawoman Rica ederim arkadaşım.
Şifre ile sağlıyorum daha nasıl sağlayabilirim ki 😀
Güvenli şifre, iki adımlı doğrulama, mobil onay kodu gibi :)
Daha detaylısını bir Bencede okuruz umarım 🙏
Vaaav, bu görüşe binayen yazarım bir tane :)
Umarım denk gelirim 😂
Cevap
5Cevap
Sezai güvenlikten ziyade bu xik kafalı instagram hesabı neden kapatır. Bunu engellemenin bir yolu var mıdır. Bunu yazabilir misin
Şikayet, mobil doğrulama olmayan hesaplar, hesabın görüş veya paylaşımları, birden fazla farklı Ip adresinden açılış sebepli genelde
Hayır sadece aynı cep telefonundan giriş yapıyorum fakat Yahudilere çaktığım için hesabımı kapattı Instagram
Güvenlik sebebiyle kişisel sosyal medya hesabım yok
Çok iyi bir seçenek ya
Çok sağladığımı düşünmüyorum zaten aktif şekilde kullanmıyorum paylaşım da yapmıyorum
Tüm güvenlik kademelerini aktif ederek iki aşamalı falan
İki aşamalı benim de işimi fazlaca görüyor
Şifremi 123456 yapıyorum gayet güvenli oluyor
Çok iyi
Zekice
Bilmiyorum ki jfjfjf
Nasıl yani
Kullanmayarak 🤣
Hahaha, harika ve komik paylaşım
Fake hesap kullanarak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar