Arkadaşlar konuşma anında ses kalitesi güzel olan, müzik dinlerken bir şeyler izlerken yüksek ses performansı veren ve şarj yönünden de üzmeyecek çokta yüksek fiyatlı olmayan kulaklık önerisi yapabilir misiniz?
Bir de sadece ofis programları kullanmak ve YouTube vs şeylerde kullanmak için uygun fiyatlı batarya yönünden iyi laptop önerisi yapar mısınız?
Bir de sadece ofis programları kullanmak ve YouTube vs şeylerde kullanmak için uygun fiyatlı batarya yönünden iyi laptop önerisi yapar mısınız?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
yani muzik icin genelde jbl populer tercih edilenlerden diye biliyorum. Artik bir suru cesiti modeli var yeni yeni cikiyor bak arastir bence hangisi kac saatlik pil omru var youtube da yorumlayanlari izleyebilirsin vs ona gore bi degerlendirme yapip alabilirsin bence
Bayadır bakıyorum o kadar kafam karıştı ki artık buradan da bir fikir alayım dedimm
butcen ne kadar ki
2 3k civarı kadar ayırabilirim sanırım
bi bakayim turkiye fiyatlari nasil genel olarak pek hakim degilim ama bulursam bir seyler onereyim...
Zahmet olmazsa çok iyi olur ya
estagfurullah..
Istersen su videoya bi goz at guzel acikliyor ve siralamis...
www.youtube.com/watch
Teşekkür ederim gece gece yordum seni de
Olur mu oyle sey knk sorun degil zaten pc basindayim
Huawei Freebuds 4 var ben de memnunum. Laptop da Monster Abra A5 o da iyi
Teşekkür ederim Huawei bakıyordum zaten kullanan birinin tavsiyesini almak iyi geldi
Rica ederim güzel kulaklık garantide falan da yardımcı oldular arıza olduğunda degistirdiler
Evet ya yetkili servisi çok ilgiliymiş sanırım tercihim Huaweiden yana olacak
Anker marka öneririm iyi geceler
Teşekkür ederim
Rica ederim
Samsung herhangi bir kulakligi
Ben beats solo buds aldım çok memnunum
Hiç duymadığım bir marka inceleyeyim çok sağolun
Orta sınıf bir şey ama özellikle konuşmalarda sesimin çok iyi olduğunu söylediler
En önem verdiğim husus konuşurken sesim güzel gitmesi gerçekten ben şu markayı incelemeliyim bence
Yani ben airpods alacaktım ama iyi ki almışım bu markayı gürültü engelleme özelliği olmamasına rağmen bir şey duymuyorum dışarıdaki sesleri
Baktım canım
Bi soru sorabilir miyim