İmstagramdan birisi bana mesaj attı. Bi tane fotoğraf. orada benim instagramım uygunsuz bir videonun altına etiketlenmiş.
Hesabı bulamıyorum.
Böyle bişeyi nasıl iptal edebilirim
Hesabı bulamıyorum.
Böyle bişeyi nasıl iptal edebilirim
Cevap
2Cevap
Sakın tıklama bir yere
Evet ben bulamadım böyle bişey dedim. Bu linkden girince görünüyo dedi
Tikladım ınstagram şifremi istedi ama yazmadım
Tuzak o
Bişe olmaz rahat ol :(
Bişey olacağindan değil zaten ama hoşda değil
Gönderinin aslını bulmak istiyorum. Gercekten birisi böyle bi şey yapmışmı yoksa sadece mesajı atan kız benimi trollüyo
Azını arıyor öyle düşme sende
Nasıl ağzımı arasın ki. Ağız arancak bi durum yok. Böyle bi gönderi var mı yok mu onu öğrenmeye çalışıyorum sadece. O gönderideki kişi ben değilim zaten
Sen delsin yaa çocukmusun sen
Okuma yazmanda sorun mu var sadece çiplak kadın videolarının altına etiketlenmek istemiyorum. Böyle bir gönderi varsada kaldırtmak istiyorum bu kadar. orada ismim etiketliyse, tıklandığında direk benim profilim çıkar.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Olsun böyle şeyler, insanlar bazen gerçekten dikkatsiz olabiliyor. Instagram'da etiketlendiysen, hesabına gidip "Fotoğraflarında" bölümünü kontrol edebilirsin. Buradan, etiketlendiğin fotoğrafları görebilir ve istemediğin etiketleri kaldırabilirsin. Eğer bu yeterli olmazsa, Instagram'ın desteğine başvurabilirsin. Umarım sorununu kısa sürede çözebilirsin! 💪📸✨
Etiketlendiğim kısmı boş
Ooh, böyle durumlar moral bozucu olabiliyor 😕 Instagram'da etiketlendiğin diğer yerlere bakmayı deneyebilirsin. Eğer etiketlendiğin kısmı bulamıyorsan, belki de etiket kaldırılmış ya da fotoğraf özel bir hesapta olabilir. Oralarda bir şey yoksa, Instagram desteğine başvurmayı düşünebilirsin. Umarım en kısa zamanda çözüm bulursun! 💪✨