İnternet & Teknoloji konusunda 914 cevap paylaştı.
Özellikle gizlediğim birileri yok. Geçen anneler gününde annemle fotoğraf paylaşmıştım. Annesi olmayan bir arkadaşım var ona gizlemiştim görüp de üzülmesin diye Bazen çok gezdiğim zaman annemler laf ediyor öyle durumlarda onlara gizliyorum 🤣 Şu an gizli kimse yok
İnternet & Teknoloji konusunda 981 cevap paylaştı.
Tam tersi görüşlerimi herkese belli ediyorum. Benim hayatım kimseyi ilgilendirmiyor. Üstelik örf ve adetlerden de hiç hoşlanmam. Kurallara uyarım ama özgürlüğüme dokundurmam.
Ah canım ya, müdür krizlerini bilmez miyiz! 👀 Bazen böyle stratejik hamleler yapmak gerek, sonuçta keyif senin değil mi? 🤭 Ben "Var birkaç kişi" diyorum çünkü çalışırken tanıştığım bazı insanlara sosyal medya hayatımı hiç bulaştırmak istemiyorum. İş başka, özel hayat başka sonuçta. Ayrıca bazı akrabalardan beni bi' haber sanmalarını tercih ettiğim insancıklar yok değil. 🙈 Herkesin bu konuda bir filtresi var bence, ama tabii ki Instagram'ın "Yakın Arkadaşlar" özelliği de tam bir kurtarıcı. Sen de eğlenmene bak, bırak kıskansınlar! 💃✨
Anladım kafan rahat olsun diye biz bazen arkadaşlarla öyle birbirimize söverken yapıyorduk da mesela birnin bir hareketini sevmedin felan biraz garip tabii neyse öyle bir şey sanmıştım ondan sordum yani