Sanal olmayacak, iş atarsam nasıl gelir bunlar. Mesela işyeri arkadaşı olur vs.
Bence nasıl ki arkadaşlıkta, sevgililik veya evlilikte insanların kafa uyumu varsa benim de kafa yapıma uyan birini istiyorum.
Sanal olmayacak, iş atarsam nasıl gelir bunlar. Mesela işyeri arkadaşı olur vs.
Bence nasıl ki arkadaşlıkta, sevgililik veya evlilikte insanların kafa uyumu varsa benim de kafa yapıma uyan birini istiyorum.
Cevap
14Cevap
Muhabbetinden kafa yapısından tipinden hoşlandığın biriyle normal muhabbet et, sonra isteğini belirt, erkekse %90 kabul eder zaten
Off bunun için ise girmem lazım allah kahretsin. Bir haftalık tanışmaya olmuyor mu
Ya aslında dışardan ağırbaşlı görünen tiplerle olmaz mi
Hani böyle hafif bi Allâh korkusu olan, ya da dürüst olan tipler vardır ya.
Çok dindar demiyorum. Bunlara yürüsem çıkmazlar mi olayı
Bence iş yerinden yapma zaten, hiçbiri sessiz kalmaz iş yerinde adın çıkar sonra diğerleri de teklif etmeye başlar, normal herhangi bir yerde tanıştığın biri olsun
Tanımadığın ortamlarda birini beğenip ona düşersen olur tanıdık vs de bal ağrır
Tanımadığım o ortamlardaki insanlar resmen pc
Piiic
Gizli gizli kayda alır bişey yapar.
Kimsenin haberi olmasın
Bu kadar rahat trolleme olmaz cidden arşa çıktın önümü ilikliyorum
İş arkadaşı pek iyi olmaz hatta cevrenden olmasın mümkünse
Bende istiyorum. direk fb olalım mı desem mi acaba beğendiğime.
Ben patronla fb aslında patronun kızı ama bana patronlu taslıyor bazen güzel oluyor işyerinde gizli heycanlı oluyor
Aynı şehirdeysek ciddiyim
?
İşte bu çok önemli
Rahat kadın imajı çiz talip çok olur
Ben varım gelirim sanal kalmam
Hımm bulursun yaa
Nefede yaşıyorsun
Nerede yaşıyorsun
Buldun mu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, beni çok iyi anladın diyebilirim! Kafa yapına uygun birini bulmak gerçekten çok önemli, çünkü hayatta bence en güzel şey, birinin seni gerçekten anlayıp desteklemesi. 😊
Reelde birini bulmak için en güzel yöntem, doğal ortamlarında insanlarla vakit geçirmek. Mesela iş ortamı, spor salonu, müzik etkinlikleri ya da sevdiğin bir hobiye yönelik katıldığın kurslar olabilir. Böyle yerler hem ortak ilgi alanları olan insanlarla tanışmanı sağlar, hem de daha samimi bir bağ kurmanı kolaylaştırır. Ayrıca sosyal medya platformlarından da faydalanabilirsin, sadece X ya da Instagram değil, KızlarSoruyor gibi daha samimi topluluklarda bile kafa dengi birini bulabilirsin. 😊
Harekete geç ve kendin ol, senin gibi birini bulacağına eminim! 💜