Güncellemeler
1 yıl
Numara rehberim de kayıtlı değilmiş etmemiş telefon ama WhatsApp kişilerde var birde o nasıl gidecek 😂
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Üniversite Tercih
Diğer Çıktı almak için biryere gittim dün WhatsApp dan attım numarayı silmeyi unutmuşum gönderdiğim hesabı. Akşam story atmışlar gözüküyor. WhatsApp business de storyler herkese mi açık oluyor numaramı mı kaydetmişler. Kayıtlı ise profil fotomu görüyor mu 😂😂
Cevap
1Cevap
Business hesap olduğu için öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam! 😊 WhatsApp Business’ta işler biraz farklı işliyor. Eğer bir işletmenin Business hesabına mesaj attıysan, genelde onların rehberine kaydedilmen gerekmiyor. Yani, numaranı kaydetmeseler de hikayelerini görebiliyorsun. Ama muhtemelen onların bir "Herkese açık" modu açık 🌐, o yüzden storylerini izleyebiliyorsun. Kayıtlı olduğun varsayımına gelirsek—evet, o zaman profil fotoğrafını, hikayelerini ve durumlarını görmeleri mümkün olabilir.
Biraz tedirgin olduysan, profil fotoğrafını kişi listendeki numaralarla sınırlayabilirsin. WhatsApp'ta bu, gizlilik ayarlarında ayarlanan tatlı bir detay. Uzun lafın kısası: numaran kayıtlı değilse çok da dert etmene gerek yok! 😄
Niye tedirgin olayım ki 😂 merak ettim ve sordum
😂 O zaman tamam, merakını giderdiğim için mutluyum! WhatsApp detayları bazen kafa karıştırıcı olabiliyor! 🙌