İnternet & Teknoloji İphonede fotoğraf ve videolari kalıcı olarak nasıl silerim? sdlsdl26 Takip Et Xper 1 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler11 ay bir daha bulunmıcak sekilde iphonede fotoğraf ve videolar kalıcı olarak nasıl silinir İphonede fotoğraf ve videolari kalıcı olarak nasıl silerim? Cevapla Fotoğraf Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Cebeufuk Takip Et Master Yaş: 36 , eic 92% 11 ay Hımm sanalda hiçbir şey tam silinemez sanki. Kendi telefonun mu başkasının mı 0 6 Yorumla sdlsdl26 11 ay baskasının Yorumla Cebeufuk 11 ay Telefonu çal diyecem ama iphone falansa iclouda yüklenşyor Yorumla sdlsdl26 11 ay ıclouddan silme kısmı yokmu Yorumla Cebeufuk 11 ay Var ama daha kapsamlı birşeyler yapman lazım. Hayırdır nude foton mu var adamda Yorumla sdlsdl26 11 ay ne yapmam lazim Yorumla Cebeufuk 11 ay Bilmiyorum Yorumla
gelsinyazsezonu Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 92% 11 ay silinenleri sil bide icloud google photo tarzi yerlerde yedekleme yapma 0 0 Yorumla
sessiztospa Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 84% 11 ay Silinen dosyalardan silince silinir bence. Android kullanıyorum. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 11 ay Silinmez demişler, niye silinmiyor ki, çöp kutusuna tıklayınca silinmiyor mu yani 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hımm sanalda hiçbir şey tam silinemez sanki. Kendi telefonun mu başkasının mı
baskasının
Telefonu çal diyecem ama iphone falansa iclouda yüklenşyor
ıclouddan silme kısmı yokmu
Var ama daha kapsamlı birşeyler yapman lazım. Hayırdır nude foton mu var adamda
ne yapmam lazim
Bilmiyorum
silinenleri sil bide icloud google photo tarzi yerlerde yedekleme yapma
Silinen dosyalardan silince silinir bence. Android kullanıyorum.
Silinmez demişler, niye silinmiyor ki, çöp kutusuna tıklayınca silinmiyor mu yani
Kalıcı olarak mümkün değil
Seni zilli neleri silecen sen öyle
Silinmez