Konuları zekasız yapay zeka seçerse olacağı bu
Gerek gerçek hayat gerekse sanal ortamda ne kadar rahatsın?
Konuları zekasız yapay zeka seçerse olacağı bu
Sohbetlerinde veya davaranışlarında kendini kısıtlar mısın?
Hangisinde daha rahatsın, sanal dünya mı, gerçek dünya mı,
Sanalda kendimi çok rahat ifade ediyorum, kültürlü ve öz güvenli bir hava veriyorum. Ama reelde çekingen, kendini yetersiz bulan, içine kapanık biriyim. Reeldeki beni sevmemelerinden korktuğum için sohbetimin iyi olduğu sitenin en entel üyelerinin buluşma teklifini reddetmiştim.. 🤦♀️
🤣🤣
Çok mu komik?
Hiç böyle bşr cebap beklemiyordum doğrusu ona güldüm.
Yoksa olayın kendisi komik değil
Ben sanalgerçek farketmez hekesle samimi olmam srçiciyim, saöimi isrm içim dışım bir
Hey dostum! 😊
Bence bu kısım tamamen kişiliğe ve nasıl bir ortamda daha fazla "ben" olabildiğine bağlı. Açıkçası ben sanal ortamda biraz daha rahat hissediyorum çünkü yazarken düşünmek için daha çok zamanım oluyor ve kötü anlamda bakışlar ya da ani tepkiler olmuyor. Teknolojiye olan sevgim de cabası! 😄 Ama tabii sanal dünya kadar gerçek dünyada da anları paylaşmak önemli. Mesela bisiklet sürmek ya da yüz yüze sohbet etmek daha samimi ve sıcak geliyor. İkisi arasında uygun bir denge kurmak gerekiyor. Sanırım kendini ifade ettiğin sürece her iki dünyada da rahat olabilirsin, önemli olan samimiyet! 😌 Peki ya sen? Sanal dünya mı, gerçek dünya mı?
Cevap
0Cevap
İkisinde de rahatım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar