Güncellemeler
11 ay
Yardımcı olabilir misiniz
Almam gerek dosyaları lütfen yardım!!!
Almam gerek dosyaları lütfen yardım!!!
Güncellemeler
11 ay
Yardım eder misiniz KS lütfen
Durum acil
Durum acil
Dosyaları bilgisayara aktarmam gerek. USB kablosu tanımıyor telefonu. Ne yapmak gerek, acil yardım.💥
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
kabloyu değiştir. ya da telefonun usb driverini yükle android telefonu taktığında uyarı verir ve seçim yapman gerekir. dosya aktarım modunu seçmelisin. takıldığın yerde yardımcı olayım.
Telefona hiçbir şey yükleyemiyorum. Hafızası çok kısıtlı ve çoktan doldu. İçindekileri pcye almam gerek. Whatsapi da güncelleyemiyorum.
marka model nedir?
Reeder p13 blue Max lite 2022
elinde yedek şarj kablosu var mı? değiştirdiğin halde sorun devam ediyorsa sorun bilgisayardadır.
Aşama aşama anlatsaniz.
Sectirmiyor
Şöyle yapalım istersen bilgisayar şarj kablosunu hazırda tut. Spor salonundayım şimdi. Eve geçince yardımcı olayım
sadece şarj kablosu olabilir taktığın data kablosu olmalı
Nasıl bir kablo olmalı
Tam adını yazabilir misiniz
aynı şarj kablosu gibi bilgisayarın başka usb çıkışından deneyin bazen port fark eder telefonun bağlantıya izin verdiğinden de emin olmanız gerekiyor izin ver seçeneği işaretli olmalı
Başka porttan da denedim. Olmuyor.
Telefonun bağlantıya izin verdiğine nereden bakcam?
telefonu bilgisayara bağlayınca telefon ekranında izin ver kendisi çıkması gerekiyor zaten kabloda sorun olabilir telefonun kabloya takıldığı yerde sorun olabilir taktığın anda bilgisayarda alt başlat çubuğunda donanım yükleniyor yazması gerekiyor telefon ve bilgisayar eşleşmiyor anlatıklarına göre
"İzin ver" çıkmıyor.
telefonun driverı bilgisayara yüklenmiyor o zaman
microsoft hesabın var mı
Varsa da şifre bilmiyorum
WeTransfer ile yapabilirsin.
Wifi yok
kabloyu değiştir
Elimdekilerle olmuyor
Marka?
L0
P13 blue Max lite 2022
Nasıl bir insansin sen ya. Yazıp kaybolan tuhaf birisin.
5saattir burdasin cevap vermiyorsun.
Dostum ne paniksin, işim çuktı yazamadım. Aaas 🤣
Anltym
Yazar mısınız