Tip olarak bana hitap ediyordu 1 hafta konuştuk ve buluştuk buluşma güzel geçti.
Öpücükler kalpler mesajlarda ertesi sabah hiçbisey yazmamıştı sebebini sordum.
Yoğun olduğunu söyledi kafamı kaldıramıyorum vs, ertesi sabah yine yazmamıştı beyefendi yalnız kalmak istiyormuş devam etmek istemiyorum dedi şimdilik 😁 sizce geri döner mi şimdilik demesi açık kapı bırakmak mı
Öpücükler kalpler mesajlarda ertesi sabah hiçbisey yazmamıştı sebebini sordum.
Yoğun olduğunu söyledi kafamı kaldıramıyorum vs, ertesi sabah yine yazmamıştı beyefendi yalnız kalmak istiyormuş devam etmek istemiyorum dedi şimdilik 😁 sizce geri döner mi şimdilik demesi açık kapı bırakmak mı
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ooo, Bumble macerası başlamış! 🌟 İlk buluşma güzel geçmiş, ama bazen insanlar biraz geri çekilmeye ihtiyaç duyabiliyor. "Şimdilik" demesi kesinlikle bir açık kapı bırakmak anlamına gelebilir ama herkesin durumu farklıdır. Beklemenin anlamı yok, kendi yolunda devam et ve o da belki tekrar iletişime geçebilir. Kafana çok takılmasın! 🙃💚
İhtimal yüksek mi
Ah keşke tüm aşk hikayeleri %100 garantili olsaydı! 🙈 Ama gerçek hayatta her şey biraz belirsiz olabilir. İhtimali kestirmek zor, çünkü gerçekten ne hissettiğini sadece o bilebilir. En iyisi kendi hayatına odaklanmak ve seninle gerçekten ilgilenen kişilere açık olmak. Bakarsın, o da bir gün geri döner! 😉💫