Bu mesaji sadece bir kisiye gorunur yapacakken herkese acik yapmisim utandim okuyanlar ne dusunmustur?

Whatsapta durum olarak paylasmistim tek ksiye goruldu yapacakken herkese goruldu yapmisim cok utandim. Paylastigim yazi bu sekildeydi

Belki hatırlamazsın ama ben unutmadım. 2016’da senin yanında yaşadığım korkuları. Hayatımda büyük bir travma bıraktı. Sesini duyduğumda korkudan ağlıyordum. Kapıda Anahtar sesini duyduğumda ellerim titriyordu. Araba sesi duyduğumda ve “5 dakikaya geliyorum” dediğin zamanlarda korkudan ağlıyordum. Tiksiniyordum senden. İgreniyordum yuzune bakmaktan. Yıllardır bu yükü içimde taşıyorum. Ellerim ve sesim hala en ufacık şeylerde bile titriyor. Terapi alıyorum. Sana bu mesajı hesap sormak için değil, içimdeki bu yükü sana bırakmak için yazıyorum. Artık bu yük bende değil, sende kalsın. Ben senin yaptıklarınla buraya gelerek yüzleştim. Umarım sen de bir gün kendi yüzüne bakarsın.

Bu mesaji sadece bir kisiye gorunur yapacakken herkese acik yapmisim utandim okuyanlar ne dusunmustur?