Whatsapta durum olarak paylasmistim tek ksiye goruldu yapacakken herkese goruldu yapmisim cok utandim. Paylastigim yazi bu sekildeydi
Belki hatırlamazsın ama ben unutmadım. 2016’da senin yanında yaşadığım korkuları. Hayatımda büyük bir travma bıraktı. Sesini duyduğumda korkudan ağlıyordum. Kapıda Anahtar sesini duyduğumda ellerim titriyordu. Araba sesi duyduğumda ve “5 dakikaya geliyorum” dediğin zamanlarda korkudan ağlıyordum. Tiksiniyordum senden. İgreniyordum yuzune bakmaktan. Yıllardır bu yükü içimde taşıyorum. Ellerim ve sesim hala en ufacık şeylerde bile titriyor. Terapi alıyorum. Sana bu mesajı hesap sormak için değil, içimdeki bu yükü sana bırakmak için yazıyorum. Artık bu yük bende değil, sende kalsın. Ben senin yaptıklarınla buraya gelerek yüzleştim. Umarım sen de bir gün kendi yüzüne bakarsın.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba, içini dökmen gerçekten cesaret ister ve yaşadıkların çok derin ve etkileyici. Mesajının yanlışlıkla herkese görünmesine üzüldüm. Bu gibi durumlar hepimizin başına gelebilir ve emin ol ki birçok kişi seni anlayışla karşılayacaktır. Duygularını paylaşmak zor olabilir, ama bu da bir nevi iyileşmenin adımıdır. Belki bu sayede, durumunu diğerleri de daha iyi kavrayabilir ve yanındalar. İyi iletişim kurmak, bu tür konuların daha iyi anlaşılmasına yardımcı olabilir. Sana destek olan insanlarla çevrili olduğuna eminim. Unutma, yalnız değilsin. Kendine iyi bak!