Evli bir erkek ta da kadın, karşı vinsle evli olduğunu gizleyerek beye yalan söyleyip bekarmış gibi davranarak sohbet ediyorsa ondan kaç. Niyeti kötüdür onun. Karakteri zayıf biridir ve seni üzer. Ama yalansız dolandız dobra hareket ediyorsa arkadaşça yaklaşıp sohbet etmekte bence hiç bir sakınca yok. Zaten mahallemizde, iş yerimizde, komşularımızla da öyle değilmişiz. Aynısı bu sosyal mecra da farksız. Dürüstlük şart ama. Kuruntu yapma, rahat ol. 😎
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
İş ve tıbbi müdahele haricinde lanet olsun karşı cins ile sohbet eden evli erkeğe de kadına da. Biraz onurlu olsalar etmezler. Yani onur haysiyet diye bir şey kalmadığı için için sohbet ederler.
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı

Merhaba! Sosyal medya hayatımızın önemli bir parçası haline geldi, değil mi? İnsanlar farklı sebeplerden dolayı sosyal medyada başka kişilerle sohbet etmeyi tercih edebiliyorlar. Evli bir erkeğin sosyal medyada karşı cinsle sohbet etmesi, meraktan, yeni insanlarla tanışma arzusundan ya da kaçınılmaz günlük streslerden biraz kaçış peşinde olmasından kaynaklanabilir. Ama her ne sebeple olursa olsun, ilişkilerde güven ve iletişim en önemli unsurlar. Her iki tarafın da sınırları ve duyguları gözetilmediğinde, zorlayıcı durumlar ortaya çıkabiliyor. Bu tür konularda açık iletişim her zaman en iyisidir. 🙌🏼
20 Yorumla

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
107Cevap
- 23 gü
Kim ne derse desin evli erkek ya da kadın farketmeksizin karşı cinsle sosyal medyada takiplesiyor foto beğeniyor hatta mesajlasiyorsa bu aldatmaktir. Kendine yeni heyecan ariyolardir. Oysaki bunları ayirdigi vakti eşlerine ayirsa ilgilenseler ilişki daha güzel olcak ama yok illaki ahlaksızlık yapcaklar
56 Yorumla- Soran22 gü
Kesinlikle öyle 👍🏻
- Soran22 gü
@hayrabaz Evet ama sadık ve iyi insanlar hala var bu yüzden herkesi bir tutmayın lütfen
- Soran22 gü
@hayrabaz Tamam
s
23 güAslında doğru olan eşiyle arkadaş olabilmesi ve başka kadına ihtiyaç duymaması duygusal anlamda. Yaptığı yanlış olarak görülür ancak sohbet içeriği de burada önemli olan. Mesela ablası gibi gördüğü biri olabilir. Hemen kötüye yormayalım. Eşinizi anlamaya çalışın altında yatan nedeni sorun. Mesela ne onu buna iten, konuşunca ne hissediyor, tanımadığı kişilerle daha mı özgür hissediyor? Bunları öğrenirsen suçlamadan sor bakalım ne olacak 🤔🌼
63 Yorumla- Soran22 gü
Nedeni her ne olursa olsun bu bir aldatmadır aldatmakta ş. refsizliktir nokta
- 22 gü
Konuşma içeriği flört gibiyse elbette aldatma sayılır. 💁
- 22 gü
Öyle olmayınca sonuç böyle oluyo
- Gizli Üye(30-35)23 gü
Tanımadığı biriyse, yaptığı rezillik. Evli olup sosyal medyada onunla bununla fingirdeyen arttı.
85 Yorumla- Soran23 gü
Resmen masum bir kıza ben bekarım çocuğum yok diye yakan söyledi sabah akşam onunla konuşuyor hatta ileriye de gidiyor senle evleneceğim göreceksin diyor neyin kafası bu
- Cevap sahibi23 gü
Kim ki eşin mi
- Cevap sahibi23 gü
Ee cevap yok
- Cevap sahibi23 gü
Yoksa evli bir adam tarafından mı kandırıldın neyse.
- Soran22 gü
Benlik bir durum yok
- Gizli Üye(25-29)22 gü
Evliliğinizde maddi manevi geçimsizlik tartışma kavga psikolojik sorunlar varsa bunlardan bunalmış olabilir tanımadığı rastgele kızlarla mı yoksa tanıdığı kız arkadaşlarıyla mı konuşuyor benimde tanıdığım karşı cins arkadaşım var konuşuruz dertleşiriz ama asla aramızda bir şey olmadı çocuğun sevgilisi oldu sevgilisi olduktan sonrada benimle konuşmaya devam etti hatta neden benimle konuşmuyorsun diye sormuştu ona sevgilisinden dolayı konuşmadığımı beni tanımadığı için yanlış anlayabileceğini ayrılmalarının sebebi olmak istemediğimi söylemiştim o da sevgilim izin veriyor arkadaşlarımla konuşmama dedi ertesi gün sevgilisi bana böyle düşünmen beni üzdü ben sanada sevgilime de güveniyorum böyle şeyler düşünme dedi bu tarz arkadaşlıklar olabilir yani
11 Yorumla- 22 gü
Kaç yıllık evlisin?
Heyecan arayışı olabilir o evlilikte eski heyecan tutku ilgi bitmiştir artık monoton bir hale gelmiş olabilir özellikle kadın artık eskisi gibi bakmıyorsa dişiliğini kullanmıyorsa erkeğin gözü yeni heyecanlara kayar bu yüzden ben hep diyorum bir kadın evine çocuğuna bakacak ekstra kendine ve eşine de bakacak
212 Yorumla- 22 gü
Süperdi 👏🏻👏🏻
- 22 gü
Ben teşekkür ederim
Evli misin? - 22 gü
Ne iş yapıyorsun okuyor musun?
- 22 gü
Vay ☺️👏🏻 ne okudun? Ne okuyorsun?
- 22 gü
Bence öğretmenim 🙂
- 22 gü
Çok seviyor musun o tırnakları
- 22 gü
Yanlış anlama ama midem bulanıyor. İyi de sana ne ki? Ben beğendim yeter diyeceksin. Kesinlikle haddime değil zaten. Onun içinde demiyorum. Sana güzel gelen yanı ne oluyor meraktan soruyorum.
Aç kaldığı şeyleri arıyordur.. cinsellik olabilir.. ilgi olabilir.. duygusallık olabilir.. ya da adrenalin heyecan kalmamıştır onu arıyor olabilir.. ama bunu sadece erkekler değil kadınlarda arıyor.. ya da sadece dertleşebileceği birini arıyordur.. ya da merak ettiği şeyleri sorabileceği tanımadığı rahatça özgürce kendini anlatabileceği ya da sormak istediklerini sorabileceği için.. yani her şey olabilir.. ama asıl sebep açlık...
00 YorumlaAldatmak için. Bu kadınlar için de aynı ben evli olup niye bir erkegi takip ediyom mesela? Görsel olarak hosuma gider ya da mesajlastigim için yani kisaca aldattigim için buna devam ederim
32 Yorumla- Soran22 gü
İğrenç
Karaktersizlik bana göre iş veya başka önemli bir şey olmadığı sürece sohbet falan yapmamalı
40 Yorumla- 22 gü
Karısından bunalıp heyecan aramak için
karısı fazla gelir “ben bu kadını tavladıysam bunuda yaparım” diye düşünmesi
evlilikten sıkılmıştır
sorumluluk almak ona göre değildir
karaktersizdir
20 Yorumla İnternet & Teknoloji konusunda 400 cevap paylaştı. Hiç etik değil bana yapılsın istemezdim bende konuşmayı tercih etmiyorum kimse kendini kandırmasın televizyon ve gazete türevi senaryolar…
20 YorumlaYeni arayışlar içinde ay bir de karısı kıskançtır şimdi bunun konuşan adam olmasına rağmen sanki sen kocasını ayartıyormuşsun gibi davranır
31 Yorumla- Soran22 gü
Ne saçmalıyorsun
Işi düşmüştür. Merak ettiği bir konu vardır. Yani bu sebeplerle 1-2 kere kısa sohbetler yaşanabilir ki normaldirde bence ama sık tekrarlanıyorsa sıkıntı vardır bacım bu arada kadın erkek fark etmeksizin yazıyorsa kaç!
10 YorumlaBu durum en çok Türkiyede ve Hindistanda vardır. Yarısından çoğu eğitimsiz kültürsüz olan toplumlrda erkekler temel ihtiyaçlarla yaşar. Evlilerinse en popüler bahaneleri eşim ilgilenmiyor kağıt, üzerinde evliyiz ve s.
01 YorumlaEşini sevmiyor olabilir, evlilikte heyecan kaybı olmuş olabilir, ikizler burcunun etkisiyle bunu yapabilir, ya da karısının dır dırından bunalmıştır...
02 Yorumla- Soran22 gü
Severek evlendi
- Gizli Üye(25-29)23 gü
Mutlu etmeyen dır dır eden hep aılesını dorun eden annesiyle görüştürmeyen tatmin etmeyen her kadın aldatılmaya. İlgisiz doğru düzgün temas etmeyen beceriksiz kaba küfürbaz erkekte aldatılmaya mahkumdur
30 Yorumla - 22 gü
Tanimadigi biri mi kastedilen? Eger oyleyse ve bu kisiden senin haberin yoksa bosanma sebebi
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)22 gü
burada bir çok bayan var burada ismini vermek istemiyorum eşime yurumek istiyen özelden yazan hepsini biliyorum hepsinden haberdarim Allah tan eşim yüz vermiyor inan çok sinir oluyorum hepsinin ismini yazasım geliyor
13 Yorumla- Soran22 gü
Erkeklerde aynı şekilde böyle sadece kadınlar böyle değil ayrıca herkes bir değil efendim
- Cevap sahibi22 gü
Bir çok kadın ismini biliyorum
- Cevap sahibi22 gü
Siz diye demiyorum hani benim herşeyden haberim var
- 23 gü
ciddi problem feleğini şaşırtta akli başina gelsin.
10 Yorumla - Gizli Üye(45 üstü)23 gü
Bence seks amaçlı. Evli erkek sadece zi. Kini düşünür. Duygusal bir ilişkiyi isteseydi eşiyle yaşardı. Demek ki eşiyle seks konusunda sıkıntısı var. Ve bazı kadınlarda evli erkeklerin performansını biliyor.
12 Yorumla- Soran22 gü
Sanmam etraf ucuz kadınlarla dolu bula bula saf ve temiz bir kızı mı bulmuş üstelik onunla aşk yaşıyor ve evlilik sözü falan veriyor hiç mantıklı gelmiyor bana
- Cevap sahibi22 gü
Umarım üzülmez
- 23 gü
kardeşim, adam değildir, şerefsiz ve haysiyetsizdir. 🥰
22 Yorumla- Soran22 gü
Böyle bir kocayı napalım
- 22 gü
Hiçbir şey yapma işte boşanırdım ben
- 23 gü
Babasına söylemekle tehdit et gerçi senin haberinin olduğunu biliyormu
21 Yorumla- Soran22 gü
Aldatan yine aldatmaz mı bir şekilde
- 22 gü
İlgisiz ister kadın isterse erkek bırakılırsa ilaç hep dışarda aranır.
Bir yanlış yapıyorsa suç tek kişilik değildir.
Suçu işleyende benim gözümde bir , bu suça teşvik edende.
Bu kadar basit.00 Yorumla - 23 gü
Evliliğinde mutsuzdur, ilgiye alakaya sevgiye muhtaç kalmıştır, cinsel hayatı yoktur. Başlıca sebepler bunlar bence
02 Yorumla- Soran22 gü
O zaman boşansın efendim
- 22 gü
Her zaman boşanmak mümkün olmuyor efendim. İstisnai durumlar olduğu zaman sosyal medyada karşı cins ile sohbet ediyor
- 23 gü
Karısından bulamadığı şeyleri başkalarından ararlar...
14 Yorumla- Soran22 gü
O zaman evlenmesinler abi
- 22 gü
Heves etmişler sonra olmayınca sktriçekiyolar napak kimin ne yaptığını bilmiyolar her bku yapacağını sanıyolar
- Soran22 gü
6 senedir aşk yaşayan biriyle evleniyor üstelik çocuk yapıyor neyine yetmiyor bu abi
- 22 gü
evlilikte eşler birbirlerinden farklı şeyler beklediklerinde ulaşamadığında anlaşamadıkları zaman başkalarından istediği zevki arıyorlar
Vallahi bende merak ediyorum doğru ya doğru yazsin lar
125 Yorumla- 23 gü
Ben yazdım
- 23 gü
Bunların neden böyle yaptıklarını konuştuklarını
- 23 gü
Şöyle bir şeye şahit oldum diye başlıyor yorumunda. Herkesin kafa yapısı bir değil tabi. Bana bunu arkadaşım demişti
- 23 gü
Şöyle bir şeye şahit oldum. Eşi ile konuşamadığı anlaşamadığı konuları konuşup rahatliyorlarmiş bir bakıma psikoloğa gitmiş gibi. Dolayısı ile bu durum evliliğine olumlu yansiyormus. Bana da biraz saçma geldi ama
- 23 gü
Aynen de arkadaşı ikna edemedim bir türlü o konuşmaya devam ediyor
- 23 gü
Gülsüm benim adım. Necla onun adı da
- 23 gü
Niyeki
- 23 gü
burada gercek ismimi kullanacak değilim herhalde nolur nolmaz. Rastgele isim yazdım
- 23 gü
Erkek değilim merak etme fghffgh
- 23 gü
Haklısın sonradan değiştirmek istedim ama degistiremedim
- 23 gü
Tekrar isim değişmiyor galiba profilden. Resim değişebiliyor
- 23 gü
Teşekkürler. Iyi günler
- 22 gü
Evli erkekler de evli kadınlar da konuşuyor sosyal medyada başkalarıyla, istisnasız hepsi üstelik, nedeni kadınlar da bitmek tükenmek bilmeyen beğenilme arzusu ve ilgi açlığı, erkeklerde de kronikleşmiş bir şey diyelim
- Soran22 gü
@Soyersoyer Her kadın aynı değil g. tünüzden element uydurmayı bi biranın artık
- Soran22 gü
Bırakın*
- 22 gü
Emin olun hepiniz konuşuyor, erkekler de kadınlar da ve iddia ediyorum istisnasız
- 23 gü
Bende evliyim öyle konuşurum sohbet amaçlı önüme koyup al ye derse anca o zmn yoksa başka türlü cinsellik yok amaç muhabbet
10 Yorumla Etmemesi gerekir. Çok yanlış. Yani kötü niyeti olmasa da uygun degil
20 Yorumlanet aldatmaktır. kıza ben bekarım demiş birde. direk boşarım bu ne ya böyle. kimseye güvenmeyeceksin işte
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)22 gü
Konuşmanın içeriği çok önemli 👍
Eğer eşini daha iyi anlamak için sohbet ediyorsa bu güzel bir davranış olur. Eşinden sıkıldığı ve başka amaçlara yönelik sohbet ediyorsa O zaman büyük sıkıntı var.
00 Yorumla - 22 gü
Gözü dışarıda olduğu için :) evlilik içinde bu tip hareketler beraberinde çok büyük riskler ve kötülükler getirir..
00 Yorumla - 23 gü
Evli bir kadın neden sosyal medyada sıhbet ediyorsa aynı sebeten dolayı 😂
01 Yorumla- Soran22 gü
Buradaki konu evli erkek
Şerefsizliğinden bence😂Ben sevgilim var diye bana yazan kızlarla muhabbet etmiyorum evliler mübarek dm avcısı kesiliyorlar😄
00 YorumlaO karşı cins evli olduğunu bile bile neden sohbete devam eder?
01 Yorumla- Soran22 gü
Kız bilmiyor adam ona resmen seninle evleneceğim ilkim olacaksın diyor
- Gizli Üye(25-29)22 gü
Türk erkeklerinin geninde var o, normal yani evli olduğu halde başka kadınla sohbet etmesi
32 Yorumla- Soran22 gü
Ama aynısını biz kadınlar yapsak hemen o. rusbu oluyoruz şaka gibi
- Cevap sahibi22 gü
Türk erkeğinin zihniyeti işte, ne beklersin
- 22 gü
Allah korkusu, kendisine saygısı, eşine sevgisi kalmadığı için, nett.
10 Yorumla - 22 gü
Çoğunluğu bu durunda. Hep renk olsun isterler hayatlarında.
10 Yorumla Çok yanlış ya bilemiyorum amaç belli zaten.
10 Yorumla- 22 gü
Doyumsuzluk vardır eğer sadece arkadaşça sohbet etmiyorsa..
10 Yorumla çok basit evdekinde bulamadığını dışarıdakinde aramak
%95 Cinsellik içerir.10 Yorumla- 23 gü
Karşıt cins evli iken neden ediyorsa onun için. Yani bir nevi genişlik. 😃
10 Yorumla İnternet & Teknoloji konusunda 401 cevap paylaştı. Doyumsuz oe olduğu için
22 Yorumla- Soran23 gü
En güzel cevap bu
- 21 gü
Evli erkekler eşlerinden alamadığı ilgiyi burada buluyorlar
00 Yorumla - 22 gü
Bir umut belki verir diye aksam yemegin yaninda bide bir tatlisi olsun.
00 Yorumla Arayış içinde olduğundan.. Ego tatmini ya da
00 Yorumla- 22 gü
Canı sohbet etmek istemiştir. Evli kadınlar da yapıyor bunu
00 Yorumla Bilmiyoruz evli değilim çünkü skin birbirinizi bizde evlileri düşürmeye çslışaşım
00 YorumlaHeyecan arayışı, ergenlik, ilişkisine ve kendisine saygı duymaması, sorun hiçbir zaman eşinde değildir kendindedir ancak kadın yakaladığındaysa sen beni buraya ittin diyerek manipüle edecek olan orr çocuğudur.
011 Yorumla- Soran22 gü
Masum ve evde kalmış bir kıza ümit vererek mi heyecan aranırmış çok büyük kötülük bu
- Soran22 gü
Sanmam eğer amaç bu olsaydı saf ve iyi bir kıza bulaşmazdı bir kere g. rizekalı herif
- Soran22 gü
Alakası yok kız hem feminist hem dindar adama yüz bile vermşyor ama bu köpek gibi peşinde bazı erkekler harbiden acınası bir durumda
- Soran22 gü
O zaman yanlış kıza vardı çünkü bu kız hem bakire hem dindar hem feminist bazı erkeklerin harbiden beyni yok ha hahahaha yazık cidden
- Soran22 gü
Zaten gördüğüm kadar köpek gibi sürünüyor zavallım
- 22 gü
Evli bir kadın niye ediyorsa evli erkekte ondan ediyordur
00 Yorumla - Gizli Üye(36-45)23 gü
Bak bunun cevabını beyler bilir😉 okuyalım cevapları bir
30 Yorumla - 22 gü
karısıyla yeterince sohbet etmiyor olabilir.
00 Yorumla - 22 gü
Sen niye erkeklerle sohbet ediyorsan aynı sebepten
04 Yorumla- 22 gü
Bu da öyle biri çünkü
- 22 gü
Ahahahhaahahha karşı cinsle konuşmayan mı var? Suçlama sokarak söylemedim insanın yaratılışı gereği böyle bir meyli vardır demek istedim.
Boş yapıyorsunuz!
Cevap da vermeyecektim de 2 tane avukat gibi gelmişsiniz kıyamadım 🤣🤣🤣🤣🤣 hadi şimdi kudurun 🤣 - 22 gü
Karşı cinsle konuşmayan mı var diyor evli adam konuşmaz evli ama burada kadınlarla konuşuyor herkes senin gibi değil
- 22 gü
Yani neden eder diyorsun nedeni belli zaten
10 Yorumla - 22 gü
Şeref yoksunu
ahlak görmemiş
erdemden bihaber
ailesine eşine saygı duymadığından saygıyı zerre hak etmediğinden domuz g’ötüne dönmüş olduğu için
20 Yorumla Eğer evli bir errrrrkek başka karşı cinse yazıyorsa o erkek değildir zaten.
20 Yorumla- Gizli Üye(25-29)23 gü
Şöyle bir şeye şahit oldum. Eşi ile konuşamadığı anlaşamadığı konuları konuşup rahatliyorlarmiş bir bakıma psikoloğa gitmiş gibi. Dolayısı ile bu durum evliliğine olumlu yansiyormus. Bana da biraz saçma geldi ama
26 Yorumla- 23 gü
Sen evli misin?
- Soran22 gü
Konu cinsellik olsa anlarım ama bu resmen evlilik konularına falan giriyor
- Soran22 gü
Birisiyle de arkadaşlık kurdu onunla buluşmak istedi ama kız red etti evli olduğunu bildiği için
- 22 gü
Anlarım diyorsan konu cinsellik bende. Gerçekten anlar mısın?
- 22 gü
Bilmek istiyorum?
- 22 gü
Sustun?
- Gizli Üye(45 üstü)22 gü
Kadınlar ile konuşmak için.
Evli ise her şey bitti değil ya, onunda arkadaşı olur.04 Yorumla- Soran22 gü
Bir insanın en samimi arkadaşı eşi olmalı bence gerisi hikaye
- Cevap sahibi22 gü
Eşi evet ama, bazen yetmiyor, uyuşmazlıklar mutlaka oluyor, sonrada ihtiyaç duyuyor.
- Soran22 gü
Kendi annenden biliyorsun sanırım
- Cevap sahibi22 gü
Hayır senin annenden biliyorum
- Gizli Üye(25-29)22 gü
Bunu benim eşimden yapıyordu. Sonuç ne diye sorarsanız boşanıyorum.
10 Yorumla Ne konuştuğu da önemli evde eşi varken cinsel anlamda yaklaşıyorsa yaptığı yanlış
27 Yorumla- Soran22 gü
Aşk yaşıyor
- Soran22 gü
Bide masum ve evde kalmış bir kıza ümit vermesi yok mu bir insan nasıl bu kadar vicdansız olabiliyor
- Soran22 gü
Bu insanlar neden böyle
- Soran22 gü
@poineee21 Amin
- 23 gü
Evli olduğunu bile bile sohbete devam edenler de var onların da hatası büyük
21 Yorumla- Soran22 gü
Kız bilmiyor yaşını bile yalan söyledi bu
- 23 gü
bende hala ediyorum ama sadece sohbet erkek arkadaşım var bana abı gibi davranıyor
23 Yorumla- 23 gü
Abi gibi derken? Öz değilse abilik falan hikâye her zaman.
- 22 gü
@sokakkoselerinde adam 48 yaşında hemen kötü düşünüyorsunuz nasıl bir düşünce evet abi gibi oda bana her zaman kızım dıyor
- Soran22 gü
Lütfen bunun sadece bir şaka olduğunu söyle
- Devamını Gör (149)
Detaylı bilgi