Bugün bana yeni açılmış bir hesaptan merhaba diye mesaj geldi ve kim bu diye merak edip cevap yazdım görseldeki gibi ve bunu sevgilime söyledim saçma sapan tartışma çıkardı ondan gizlemedim sadece merak ettiğimi söyledim siz olsanız tepkiniz ne olurdu?
Hataları görebiliyomusun Sevgilin yok cvbı Bi soru sorma hakkı sıra sende Tamda burada bişeylere mehilli gibi bi izlenim olmuş böyle durumda merakda duyulmaz bozarsın s... r edersin engellersin gider ve sevgiline bahsetmezsin bile ister istemez erkekler aşırı kıskanır Şimdi bu durumda kendini sevgilinin yerine koy napardın
Bu durumda biraz anlayış ve empati önemli bence. Sonuçta merak etmişsin ve sevgiline açıkça söylemişsin. 😊 Belki de onun açısından, gereksiz bir şüphe uyandırmış olabilir. Açık iletişimle bu tür durumları çözmeye çalışmak en iyisi. İlişkinizde güven inşa etmeye devam etmek önemli! 🌟❤️
Niye merak ediyorsun saçma sevgilin varken kim yazmış etmiş merakı neden? Kimse kim kim olduğunu öğrenince ne olacak hani😀 aynısının tersini düşün bakalım merak uğruna yazsa sevgilin hiç sorun etmez misin?