Arkadaşlar arkadaşımı nasıl geri kazanacağım? Sürekli instagram değiştirmek yanlış anlamaya sebep olur mu?

Gerçi aramız soğuk mu bilmiyorum. Ama 3 hafta önce abisinin düğününe gittik annemle üç haftadır görüşmüyoruz üç hafta çok uzun zaman değil mi? Ben bu aralar çok sık instagram değiştirdim kimse kabul etmiyor artık tabi ve çok yalnızım. Bütün gün evde tek başıma. Hiç arkadaşım yok. Uzun süredir de iş bulamıyorum hatta başıma çok kötü bir olay daha geldi çok merak ettiniz biliyorum ama yarın paylaşacağım onu. Neyse en son ki instagramıma bu arkadaşım beni kabul etmedi. Bıktım damla devamlı seni kabul etmekten bu bu ay beşinci oldu dedi. İşin kötüsü ben o instamımi daha önce kullanıyordum bu bahsettiğim arkadaşımı yanlışlıkla çıkardım diye herkesi silip iptal ettim keşke sadece dondursaydım şimdi başta bu arkadaşım olmak üzere tüm arkadaşlarımı nasıl geri kazanabilirim işim yok sevgilim yok ot bile benden daha iyi yaşıyordur. Mesela bir süre ekime kadar veya Kasıma kadar kullanmasam Instagram belki iş bulurum yeni telefon yeni hat alırım ne dersiniz fikir verin.
Arkadaşlar arkadaşımı nasıl geri kazanacağım? Sürekli instagram değiştirmek yanlış anlamaya sebep olur mu?