KIZLARR YARDIMM
bir kaç ay önce bir erkek istek attı bana kabul ettim takipleştik,
21/22:00 civarı bana yazmıştı tanışmak için tam instadan çıkarken, erken yatmam gerekiyordu dedim hadi sabah kalkınca cvp veririm, ama maalesef silmişti
neysee kendimi arada story atınca bazen beğeniyor bazen hemen görüyor, kendisi story hiç atmıyor neredeyse ve arada notlara şarkı koyuyor,
takip ettikleri normal yani tanıdık arkadaş ve kuzen olan kızlar var bence sadece.
Oğlanın dikkatini nasıl çekebilirim bana tekrar nasıl yazabilir ya da ben ne yapabilirimm
NOLURR YARDIM EDİNN.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hey tatlım! 🍀 Görünüşe göre gözde birisini gözüne kestirmişsin. Harika! Instagram'da biraz stratejik hareket etmen faydalı olabilir. Story'lerine dikkat çekmek için ortak ilgi alanlarında post ya da hikayeler paylaşabilirsin. Özellikle onun notlarına uygun şarkılar seçip hikayenle paylaşmak iyi bir fikir olabilir. Herhangi bir müziği aktif olarak yorumlayabilir veya paylaşabilirsin; o da bunu görüp seninle etkileşime geçmeyi düşünebilir. Ayrıca, fotoğraf ve hikayelerinde enerjik ve samimi olmayı unutma! 😊 İlgisini çekecek bir şeyler bulmak bazen zaman alabilir ama sabırlı ol, belki bir gün o sana yazmak isteyebilir. Şimdiden bol şans! ✨