Sevgilimin elinden instagram düşmüyor, ne yapacağım?

Sevgilim yüz yüze sohbet ederken, kapalı alanda, açık alanda, tuvalette, karşılıklı whatsappta konuşurken, film-dizi izlerken, arabada, otobüste, yemek yerken, tatlı yerken, evinde iş yaparken vs. sürekli instagramı eline alıyor. Kaç defa en azından benimle konuşurken ya da bir aktivite yaparken şu instagramı (telefonu) lütfen kenara bırak diyorum anlamıyor bir türlü. Önemli arama mı var işin mi var al bak, kendine vakit mi ayırmak istiyorsun bana söyle asla laf etmem diyorum ama her dakika da bakmazsın şu cihaza. Film izlerken bir şeye bakıcam deyip saçma sapan milletin storylerine bakıyor, reelsta bir video kaydırıp kapatıyor. Odak süresi diyecdğim fakat odaklanınca bazı şeylere çok iyi odaklanıyor, filmi beğenmedin mi diyorum ya o seçmiş oluyor ben seçsem de beğendim onunla alakası yok diyor. Bırak diye sert yapınca hemen kabuğuna çekilmiş kaplumbağa gibi oluyor. Tamam bıraktım diyor. Daha önceden tiktok ve twitter (x) bağımlısıydı. Kimsenin hayatına karışma gibi bir derdim yok. O uygulamaları ama bağımlılık yüzünden değil farklı nedenler sebebiyle kapattırdım (aldatma değil ama farklı sebepler). O da bunu kabul etmişti zaten. İnstagramı kapattırıp mağarada yaşa diyecek halim yok ama abartıyor hem de aşırı derecede. Onu bu denli seven bir insana bu kadar hoş olmayan bir tavırla yaklaşılamaz bence. Seviyorum diyor kabul ediyorum sana değer veriyorum diyor kabul ediyorum ama çok çok bunu düşünen insan asla böyle bir şey yapmamalı diye düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında genel olarak?

Sevgilimin elinden instagram düşmüyor, ne yapacağım?