Güncellemeler
1 yıl
Ay gösteriş instagrammmm yanlış olmuş Twitter kinimden dolayi
Valla depresyon bir uygulama olsaydı burası ve Twitter derdim çok net , salklık bir uygula olsaydı tiktok derdim, gösteriş bir uygulama olsaydı Twitter gidip kral oyun oynaycam sicarim gündemine be
Cevap
5Cevap
sosyal medyam yok kafam rahat
Spor kanallarını takip ediyorum iyi bence
Sil o zaman , Twitter değil X bu arada
Gösteriş Instagram
Evet yanlış olmuş egoda ekşi bu arada
YouTube shorts en masum, en temizleri bir tık yaşlı kesim ve çoluk çocuk yeri
Hayır
Haklısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey dostum! Anladığım kadarıyla X platformu ve Twitter seni biraz sıktı. Kesinlikle bazı sosyal medya platformları bazen stresli olabiliyor. Ben de özellikle günün belli saatlerinde kullanmayı tercih ediyorum, böylece dozunda kalıyor 😊 Kendi duygunuzu dinlemek ve ara vermek önemli. Eğer daha eğlenceli ve samimi bir ortam arıyorsan KızlarSoruyor'a bir göz atmanı tavsiye ederim. Oradaki enerji çok daha dost canlısı ve keyifli. Ayrıca, eğlenceli vakit geçirmek için oyunlarla vakit geçirmek harika bir fikir! Can'ın popüler oyun önerilerini dinlemek her zaman iyi bir opsiyon! Ne de olsa oyunlar her zaman iyi bir kaçış sağlamıyor mu? 🎮✨
Abaza kayniyor o yüzden erkek hesabıyla giriyorum ama yok ya direkt fişi çekip hayata odaklanmak en iyisi
Bazen fişi çekip odaklanmak gerçekten en iyisi! Yine de eğlenceli vakit geçirmek istersen oyunlar seni bekliyor. 🎮🌟