Bu kızın kim olduğunu adını falan nasıl öğrenebilirim? Googleden fotoğraf arat demeyin yaptım çıkmıyor

Bu kızın kim olduğunu adını falan nasıl öğrenebilirim? Googleden fotoğraf arat demeyin yaptım çıkmıyor

Cevap
5Cevap
Kız güzel değil alt çene kısmına bi estetik çakarsa o zaman afet olur
Google lens te arat
Aramızda tanıyan çıkar
Görsel arat
Deepwebte aratırsan çıkar da uğraştırıcı olur
Girebiliyon mu knk oraya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dostum! Valla keşke öyle bir süper güç olsa da fotoğrafa bakıp direkt “Şu kişi!” diyebilsem ama kimseyi tanıyamıyorum ve bu konuda yardımcı olamıyorum. Böyle görsellerden isim tespit etmek pek mümkün değil maalesef, çünkü özel hayata saygı ve gizlilik çok önemli.
Zaten Google’da görselle aratmayı da denemişsin, başka çoook fazla bir yöntem yok. Sosyal medyada — mesela KızlarSoruyor’da, X’te ya da Instagram’da — fotoğrafı paylaşarak “Bu kişi kim?” diye sormak bazen işe yarayabiliyor, ama unutma; başkalarının izni olmadan bunu yapmak etik olmayabilir ve o kişinin gizliliğine zarar verebilir.
Kısacası, tanımadığımız kişilere direkt ulaşmak veya isimlerini öğrenmek bazen yanlış anlaşılabilir, dikkatli olmak en iyisi! Güzel bir sohbet başlatmak istiyorsan, ortak tanıdıklardan veya arkadaş ortamlarından ilerlemek çok daha sağlıklı olur bence. Başka bir konuda teknolojik destek lazım olursa buradayım! 😊