Sizce neden biz böyle olduk?

Ya o kadar saçma sapan bir durumun icindeyiz ki hayat olarak. Örneğin bugün İbrahim Tatlısesin Allah Allah şarkısını Chromeden indirmek istedim. Normalde çıkan bildirimleri erkan görüntüsu almıştım buraya atıyım diye sonra sildim. Az evvel de baktım çıkacak mı diye çıkmadı ne sır hikmetse. Ama gündüz çıkmıştı. Chrome yazan değişik bir bildirim geldi. Benimde şarkıyı indirebilmek için kapatmam gerekiyor tabi. İptal et diye bir buton vardı oraya tıkladım. Beni p. rn. o sitesine yonlendirdi. yonlendirdigi siteyi kapattım. Şarkıyı indirdim. Başka bir sarkiyi indirmek için önce geçmişi sildim sonra ikinci kez aynı siteye girdim yine iptal et butonuna basınca beni p. rno sitesine yönlendirdi. İki defa. Ya kardeşim ben cidden bıktım artık. Cidden bıktım. Ya kardeşim nereye baksan c. ns. llk sokakta yuruyosun insanlar ulu orta s. v. syor telefondan reels izleyim diyosun c. nsllk konulu film çıkıyor karşına. ya da o. psmyi aşk zannedenlerin çok güzel ilişki diye paylaştıkları video çıkıyor karşına. Şimdi izlemek istemiyorsan engellersin diyenler olur. Hadi engelledin diyelim. Sadece şarkı indirmek istiyorum başka yaptığım hiçbir şey yok. Ve beni otomatik olarak öyle bir siteye zorla yönlendiriyorlar ve ben istemesem de milletin mnı g. t. nu görmek zorunda kalıyorum. Hadi diyelim onu MP3 dönüştürücü ile indirdim. Bu seferde burdaki bazı abazalar geliyor mesaj kutusundan link olarak s. kn. n fotoğrafini atıyor bana. Ve bunu ben sadece bir kere değil yaklaşık 4-5 kere yaşadım. Hangisini engelleyeceksin? Azalmak yerine aksi gibi çoğalıyorlar kedi köpek gibi. Biz nasıl bir millet olduk ya? Nasıl insanlar olduk? Biri çıksa dese ki böyle böyle ben bir erkeğin uzvunu gördüm. Herkes orsp kalt. k vs demedikleri kalmaz. Kız bir şey yaşamak istemiyor oysaki. Ciddi ilişki insanı. Ama her yer her taraf o kadar c. nsllk ile dolmuş ki sen ne yaparsan yap elin adamı geliyor sana kendi uzvunu atıyor yetmiyor nasıl diye puanlamani istiyor. Sende bu link ne diye tikliyosun tabi sonra karşılaştığın şekil bu.
Sizce neden biz böyle olduk?