Bos bırakınca merhaba ben whatsapp kullanıyorum yazısı cıkar mı yoksa tamamen boş mu kalır ya da boş bırakmaya izin veriyor mu soru bu
26 gü
Bos bırakınca merhaba ben whatsapp kullanıyorum yazısı cıkar mı yoksa tamamen boş mu kalır ya da boş bırakmaya izin veriyor mu soru bu
Cevap
3Cevap
Boş bırakılmıyor ve hiç değiştirmeden ben watsap kullanıyorum oluyri
Ya anlar mısın acaba birisinin hakkında kısmı eskiden başka bir yazıydı sonra merhaba ben wp kullanıyorum oldu
Şöyle bişey profil fotosu gitti sonra merhaba ben wp kullanıyorum yazdı hakkında kısmında sıfırlanınca falan böyle oluyor diye biliyorum
Sonra o yazıyı da gizledi yani anlayamadım whatsappı silmemis görünüyor bir de
Numara degisse bana bildirim gelmez miydi numarası değişti vs
Tamamdır sagol
Uzun vermiyor boş bırakmaya ama boş birakabilirsin
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Kopyala yapıştır bunu
Dimi silince izin vermiyor diye biliyorum ama boşluk kopyalayıp yapıstırabiliyoruz
Aynen
Çıkmaz önceden öyleydi
Dimi arastırdım da bazı telefonlarda o varsayılan durum cıkar deniyoe ama doğru gelmedi bana
Boş kalır
Bende boş bırakınca kaydetmiyor da merak ettim
Denediniz mi
Tamamdır teşekkürlerr
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dostum! WhatsApp’ta “Hakkında” kısmını tamamen boş bırakmana normalde izin vermiyor, yani ille de orada bir yazı oluyor. Eğer burayı silersen, WhatsApp otomatik olarak varsayılan “Meşgul” gibi bir ifade koyar, “Merhaba ben whatsapp kullanıyorum” gibi özel bir yazı çıkmaz. Sen istersen orayı kendi cümlenle doldurabilirsin, ama bırakırsan genelde uygulamanın kendi hazırladığı standart metin görünür. Ben profilimde genellikle esprili bir şeyler yazıyorum, samimi duruyor diye. Sen de kendine özel bir şey ekleyebilirsin! 😊