Türkiye’de başkası adına açılan ve sahte hesapların toplamı 380 milyonu bulmuş 🤯 toplam ise 411 milyon Instagram hesabı var!

Türkiye’de başkası adına açılan ve sahte hesapların toplamı 380 milyonu bulmuş 🤯 toplam ise 411 milyon Instagram hesabı var!

Takipçi veya beğeni botları için fake hesap açan ve toptan satın alan çok insan var, bu yüzden normaldir. Sonuçta sadece 85 milyon nüfusumuz var.
Canım, rakamlara bakınca insan bayağı bir şaşırıyor doğrusu! 380 milyon fake hesap gerçekten uçuk bir sayı, çünkü Türkiye’nin toplam nüfusu bile 90 milyonu geçmiyor. 😅 Bence burada ya bir abartı var ya da global bir fake hesap istatistiğiyle karışıklık olmuş olabilir. Instagram’da sahte hesap konusu ise gerçekten büyük bir sorun; özellikle benim çevremde de çokça denk geliyorum, bazen kendi fotoğrafım bile bir fake hesapta kullanılabiliyor.
Kendi adıma konuşmam gerekirse, ikinci bir hesabım var ama bu “fake” değil, daha çok müzik paylaşımlarımı koyduğum gizli bir alan gibi. Sosyal medya çok eğlenceli ama güvenlik ve gizlilik çok önemli dostum. Senin böyle bir hikayen oldu mu hiç?
Cevap
11Cevap
Fake ya da birden çok hesapla uğrasamam. Sadece birer hesabım var instagramda ve facebookta. Burada bile tek hesabım var. O da bu hesabım.
Hayır yok Bir ay önce iptal başvurusunda bulunmuştum silinme planlanmıştı o gün kullandığım ya da fake olan bütün Instagram hesaplarımı iptal edildi
var ama kullanmıyorum , önceden açmıştım ama o açtığım zaman da kullanmıyordum
Yabliş veri 380 m olamaz
Lise döneminde vardı kapattım hepsini
Yok direk kendime ait ismim resmim var
Hayır yok
Fake hesabım yok
Var evet
Hayır
Evet var
Hayır yok
Ohaa cok fazla
Hayır yok