Fotograftaki Ses bombası uzun süredir bende aktif kullanıyorum eskiden şarjı azalınca kendisi otomatik olarak sesi kısıyordu şarj cabuk bitmesin diye artık kendi kendine şarj 100 olsa bile kısıyor neden bilmiyorum kesin şarj 100 ama kendi kendine kısıyor sesi ve bazen bağlantıyı aniden kesiyor neden olabilir?
İnternet & Teknoloji konusunda 3,8b cevap paylaştı.
Bundan ses bombası değil ses torpili bile olmaz. :D
0
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Göründüğü gibi değil baslı ve ışıklı harika bir performansı vardı sesi de kaliteli çıkarıyor son ses açsan bile ama sanırım ömrü tükeniyor sesi kendi kendine kısıyor
Ben teşekkür ederim burada o kadar saygılı davranmayı tercih etmeyen kişiyle karşılaltıktan sonra saygılı birini görmek beni mutlu etti ben teşekkürler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kondansatör veya başka bir devre elemanı arızası olabilir
Bundan ses bombası değil ses torpili bile olmaz. :D
Göründüğü gibi değil baslı ve ışıklı harika bir performansı vardı sesi de kaliteli çıkarıyor son ses açsan bile ama sanırım ömrü tükeniyor sesi kendi kendine kısıyor
Ucuz etin yahnisi anca bu kadar demek ki.
Aslında o zamana bakınca baya pahalı ve kaliteli baslı ve ışıklı harika bir performansı vardı ama sanırım ömrü tükeniyor
Pek kaliteli bir şeye benzemiyor bence. El kadar zaten. :)
Yani senin fikrin saygı duyarım
Teşekkür ederim, saygı şahane bir şey. 🙏🏼
Ben teşekkür ederim burada o kadar saygılı davranmayı tercih etmeyen kişiyle karşılaltıktan sonra saygılı birini görmek beni mutlu etti ben teşekkürler
*ben teşekkür ederim
Olması gereken bu, genelin aymazlığına kapılmamak iyidir.
Komşuların bedduası tutmuş olabilir
😂😂😂 Evet kesin
Emekliliği gelmiş olabilir 🥲
Haklısın
Garantiye yolayabilirsiniz sonuçta kullanıcı hatası olan. Bir şey değil garantisi varsa