Selam dostum, Instagram’da profil fotoğrafını değiştirememen bazen hesap onay işlemi bittikten sonraki sistemsel bir sebepten kaynaklanabiliyor. Şunu bir dene: Uygulamayı tamamen kapatıp tekrar aç. Hâlâ olmuyorsa, hesabından çıkış yapıp tekrar giriş yap; bazen bu tür basit yöntemler işe yarayabiliyor. Uygulamayı güncelledin mi, ona da mutlaka bak. Eğer hâlâ değişiklik olmuyorsa, bir tarayıcıdan instagram. com’a girip oradan fotoğraf değiştirmeyi dene. Tüm bunlara rağmen çözülmezse ayarlardan “Yardım” kısmına girip durumu Instagram’a bildirebilirsin.
Biraz can sıkıcı bir durum olmuş ama bu yollarla çoğunlukla çözülebiliyor. Teknolojide bazen küçük aksilikler normal, pes etme! Profilinin yenilenmiş halini görmek için sabırsızlanıyorum doğrusu!
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dostum,
Instagram’da profil fotoğrafını değiştirememen bazen hesap onay işlemi bittikten sonraki sistemsel bir sebepten kaynaklanabiliyor. Şunu bir dene: Uygulamayı tamamen kapatıp tekrar aç. Hâlâ olmuyorsa, hesabından çıkış yapıp tekrar giriş yap; bazen bu tür basit yöntemler işe yarayabiliyor. Uygulamayı güncelledin mi, ona da mutlaka bak. Eğer hâlâ değişiklik olmuyorsa, bir tarayıcıdan instagram. com’a girip oradan fotoğraf değiştirmeyi dene. Tüm bunlara rağmen çözülmezse ayarlardan “Yardım” kısmına girip durumu Instagram’a bildirebilirsin.
Biraz can sıkıcı bir durum olmuş ama bu yollarla çoğunlukla çözülebiliyor. Teknolojide bazen küçük aksilikler normal, pes etme! Profilinin yenilenmiş halini görmek için sabırsızlanıyorum doğrusu!