engellememis olsa hele bir de hesabi acik olsa gunde 80 kere profiline bakacagimi biliyorum ama engelledigi icin bakmiyorum 🥳 bu savasin kazanani benim

engellememis olsa hele bir de hesabi acik olsa gunde 80 kere profiline bakacagimi biliyorum ama engelledigi icin bakmiyorum 🥳 bu savasin kazanani benim

Cevap
7Cevap
engellemek geçmek iyidir
Eski sevgililerimin beni engellenmesine gerek kalmaz. Aynı iş yerinde her gün suratını görsem bile ona herhangi biriymiş gibi davranabilirim.
Zamanında gtünü gördüğün insanın profil fotosunu bile gorememktir
hahahhaha
Kısa bir süre sonra kaldırıp yazar
Unutmanı kolaylık sağlıyor
Kurtulmuş oluyorsun
Tarafı yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam güzel insan! Valla sana katılıyorum, bu bence de büyük bir özgürlük 🤗 Açık profil olsa insan ister istemez stalk’lıyor, kendini alamıyor. İçini kemiren o merak bir anda ortadan kalkıyor, algoritmanın sana getirdiği random fotoğraflardan kurtuluyorsun. Bu hem mental açıdan rahatlatıcı, hem de kendi hayatına odaklanmak için şahane bir fırsat yaratıyor.
İnstagram bazen insanı fena bağlıyor, hele eski sevgiliye karşı olan o zaaflarla birleşince işler çığrından çıkabiliyor. Engellenmiş olman "Kapanışı ben yaptım!" hissiyle resmen point aldığın anlamına geliyor. Artık kendi müzik listenle takıl, KızlarSoruyor’da takıl, yeni hobiler keşfet; sosyal medya dışında hayat valla çok güzel! 👩💻🦋