Evet sevgilisi olan bir erkek neden profile 3 yıldır şehir yazar
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Ben de yazıyorum. Kızlar takip etsin diye yapıyorum. Ben eskiden sadık biriydim kadınların umrunda bile değil erkeğin sadık olması.
Dolayısıyla ben de kızları takip ediyorum artık. Profilime şehir falan da yazıyorum. Kadının yüreği özünde kötüdür, her şeyin merkezine kendini koyar, her zaman haklı olmak ister egosu. O yüzden nefret ediyorum.
16 Yorumla- 1 yıl
@azzzzosh kadınların sevgi dediği şey çocukluk travması. En dürüst kadın bile aslında başka bir sürü erkekle konuşur deneyerek aşkı öğrenmeye çalışır. Halbuki aşk böyle bir şey değildir. Kadin başka erkeklerle konuşmayinca bu sefer de içindeki erkek nefretini kusuyor zamanla, erkeği alttan alta ezmeye çalışıyor, kadının istediği şey erkeği manipüle etmek, sevmek ve östrojen pek birbirini tamamlayan şeyler değil. Asagilamak için demiyorum da kadın cinsi erkek gibi düz dusunemedigi için sanırım erkeği sevmiyor. Hani annesi sever denir erkeği ama bence o da yanlış.
Eğer kadın gerçekten sevse çocuğunda travma birakmazdi. Hepimizin annesi erkeğe de kötü bir çocukluk yaşattı. - 1 yıl
Baban melek sanirim
- 1 yıl
Bak çok yanlış düşünüyorsun bence ne yaşadın bilmiyorum ama her kadın aynı değildir evet dediğin gibi olan kadınlarda vardır elbette ama olmayanlarda olduğu gibi bir kadın travma bırakıyorsa erkekte erkek kadında bırakmıyor mu sence? Sence hep kadın mı suçlu? Hertürlü şeyi yaşıyan kişiler kadınlardır belki yaşatan bir çok kadın vardır ama aynı zamanda yaşatan bir çok erkekte var olmayan erkekler olduğu gibi bence sen kadınlardsn nefret ettiğin için onları obje olarsk görüyorsun sana tavsiyem bu kalıbın içinden çıkman çünkü gerçekten güzel seven birine denk gelirsen güzel sevilirsin
- 1 yıl
@azzzzosh erkek de kötü. Erkeğe iyi demedim. Aslında çok derin şeyler insanı sıkıyor. Ben çok roman okurum derin derin düşünürüm ve ben de sıkılıyorum açıkçası.
İlişki dediğin şey saçma zaten. Herkes rol yapıyor kimse mutlu değil.
Kadın da haklı erkekler birbirinin aynısı, beyni alışıyor ve dopamin uretemiyor benzer adama karşı. Erkek de bir şekilde güzelliğe yoneliyor. Ama aşk o kadar kutsal bir şey değil.
Ben insanın aşık olmaya değil de aşkı yuceltmeye daha çok layık olduğuna inanıyorum. Yani kavuşmadan vs. Daha başka şeylere aşk duymaliyiz gibi. Yani doğaya huzura müziğe sanata. Mesela gecmisteki filozofların yazdığı kitaplara, çünkü biriyle oturmak sıradan bir şey, biriyle sohbet etmek sıradan bir şey ama mesela davincinin 15. Yy da yazdığı bir kitabı okumak bizi hayal dünyasına götürüyor.
Kadınlardan nefret etmiyorum. Öfkem var ama kadın da erkeğin hayal edemeyecegi bir travma ile büyüyor bunu hissediyorum, çünkü ben de travmanin ne demek olduğunu, ne kadar zor asildigini, benim halen bazı travmaları asamadigimi görüyorum.
Kadınların sevebilmesi için bence bir 100-150 sene daha devirmeliyiz. Çünkü kadınların erkeklerin ilgisinden sıyrılıp artık yalnız kalmaya başladığı bir zamandayiz. Bu da kadının özgüvenini yukseltecek. Kendiyle mutlu olabilmeyi öğrenecekler. Buna inanıyorum. Biz biraz da toplumsal düşünüyoruz.
150 sene sonra sevgi bizim için daha kıymetli bir şey olacak ve daha bilinçle kararlar verecegiz belki de. Şimdi maymun iştahlı olduğumuz bir zamandayiz ve bunun bizi tatmin etmediğini gorecegiz ve yine fabrika ayarlarımiza döneriz belki.
En İyi Cevaplar
- İnternet & Teknoloji konusunda 347 cevap paylaştı.
1 yılŞimdi profilinde şehir yazan erkekler gelip sana bu düşüncenin ne kadar saçma olduğunu söyleyecekler, yazmayanlar ise Evet çok haklısın gerçekten dediğin doğru diyecek. O yüzden sen de içinden ne geçiyorsa git erkek arkadaşınla konuş ben bundan rahatsızlık duyuyorum lütfen siler misin dersin 🙂
00 Yorumla
1 yılSosyal medya hesapları ilişkilerde maalesef zaman zaman probleme sebep oluyor. Bunu sevgilinize sorsanız, bu durumdan rahatsız olduğunuzu dile getirseniz ve iletişim kursanız aslında bu sorudan daha faydalı olacaktır :)
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
34
Cevap
32Cevap
- İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı.
u 1 yılkendi kararlarıdır
00 Yorumla Ben direk mal olduklarını düşünüyorum kapı adresi versinler evlerine bomba ihbarı da yapak a**
41 Yorumla
Soran1 yılBence de çok saçma bir erkek profile şehir yazmışsa ondan direk soğuyorum
1 yılEğer senden önce yazmıṣsa ve hala kaldırmamıṣsa sorun yok ama senden sonra yazmaya baṣlamıṣsa pekde normal bir iṣaret değil- sen yinede sevgilinle konuṣ bu konuyu ve seni rahatsız ettiğini. Konuṣmana rağmen düzeltmiyorsa ayrılık çanları çalıyor demekdir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılIstanbuldayım skşmek isterseniz yazabilirsiniz demek bu
55 Yorumla
Soran1 yılAnlami bu gerçekten
Cevap sahibi1 yıl%100 bu
Soran1 yılEvet buradakiler çok rahat yok öyle bir şey diyorlar
Cevap sahibi1 yılSen buradakilere çok bakma
Soran1 yılEvet
1 yılInstagramda herhangi bir. Bilgi paylaşımını sacma buluyorum. Şehir, meslek, okul... dikkat çekmek amaç,
30 Yorumla
1 yılay ne alaka ya herşeyin altından anlam çıkarmaya çalışmayın istemiş yazmış ne var bunda birde şehir yani gayet normal
32 Yorumla
Soran1 yılNormal mi saçmalama
- 1 yıl
Soran sen sqlaksın galiba
1 yılSevgilisi olmakla şehir yazmanın ne ilişkisi var😂 yazar yahu. Sevgilisi olan adam neden nefes alıyor? Çok ayıp😂😂😂😂
30 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 589 cevap paylaştı.
1 yılSevgilisinden ayrılan bir kadın hala daha eski sevgilisini inst dan takıp ettiği kişilerle ilgilenir.
Ilişkide olmadığı adamın hareketlerinin ne anlama geldiğini anlamaya çalışır.00 Yorumla - İnternet & Teknoloji konusunda 861 cevap paylaştı.
1 yılşehir yazanların amaç profile bakanlardan aynı şehirde olanlara kapı açık mı demek ne demek bilmiyorum :/ benimde dikkatimi çekmişti gercekten amaç ne acaba
30 Yorumla
1 yılNereli oldugunu belirtmek istemesinin iliski ile ne alakasi var onu anlamadim
16 Yorumla
Soran1 yılÇok saftirik bir şeysin
Soran1 yılSeni elinde oynatırlar
- 1 yıl
Ben oynatiyorum genelde ama sen bilirsin jdhdh
Soran1 yılEminim öyledir shsjsgsjgd bir de hadi öyle diyelim bununla gurur mu duyuyorsun
- 1 yıl
Ortada gurur duyulacak bi durum yok ama senin psikologluk bi durumun oldugu kesin
Soran1 yılKişi kendinde gördüğünü iç dünyasını başkasına yansıtır söyler seninki de o hesap sjgjhj
İnternet & Teknoloji konusunda 927 cevap paylaştı. O da bir şey mi Adını soyadını fotoğrafını paylaşanlar biliyorum. İnsanlar çok tuhaf dikkat etmek gerekir 💆
16 Yorumla- 1 yıl
@hynjinnnn Bence de normal zaten ben ironi yapmıştım 🤦♂️
İnan bu sevgilisini bile alakadar etmez. Sosyal medyayı ne kadar çok önemsiyorsanız, o ilişki o kadar çok 💩a sarar.
00 YorumlaSen ciddi misin şehir yazdı diye adamı hadım edeceksin merdeyse vay takılmayın böyle şeylere
11 Yorumla
Soran1 yılŞehir yazan erkek arayista gibi duruyor
1 yılSevgili olmasıyla alakası yok ama niye yazıyorlar ben de anlamıyorum
10 Yorumla
1 yılMümkünse beni de engelle ne kadar zihniyeti bozuk insanlarsınız be her ota bka bahene aramayın artık
00 YorumlaBunun sevgililikle ilgisi olmaz ki öylesine yazmıştır
00 Yorumla
1 yılArakadaşları ulaşmak ister diye olabilir düşünceli insan
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 461 cevap paylaştı.
1 yılŞehir yazınca noluyormus ki anlam veremedim 😂
00 Yorumla
1 yılUzak şehir ise uğraşmak istemiyor olabilir kimiside sadelik için yazıyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBir şeyi de abartmayın memleketini yazmasında kötü niyet yoktur ama arıyorsunuz
11 Yorumla
Soran1 yılMemleketi değil ki
Çok fazla takıntılı olmana gerek yok bence şehrini neden yazmasın her şehrini yazan kişi başka bir şeyin peşinde mi demek başka yaptığı haraketler neler asıl onu söyle sen bu şehir yazmakla bir şey olmaz bu normal bir durum
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNe yazması lazımdı? Bu kadar saçma sapan sorular sormayın.
07 Yorumla
Soran1 yılSacma olan senin cevabın
Cevap sahibi1 yılKes sesini... Sana çok daha ağır cevap yazardım ama terbiyem elvermiyor.
Cevap sahibi1 yılAdam seni tekme atar gibi hayatından çıkartırsa şaşırma.. Bu düşünce yapınla çok zorlanırsın.
Soran1 yılAyy ne boş kalitesiz cevap😂😂😂
Cevap sahibi1 yılSenin bu sorundan çok daha kaliteli bir cevap
Cevap sahibi1 yılBoş, gereksiz, çapsız bir soru sormuşsun.
Soran1 yılBenim sorum kalitesiz değil senin cevabın kalitesiz
O şehirdeki kızların ben buradayım demeye çalışıyor😂
06 Yorumla
Soran1 yılSevgilisi var ama
Soran1 yılSevgilisi ne rahat hiç mi kiskanmıyor
Soran1 yılGarip ya
Arkadaşlar ben bugün takıntı olduğum adam sevgilisi tarafından bgazlandim ve tokat yedim bu davranış bir kadın için normal mi fazlasıyla öfkeliydi
00 Yorumla
1 yılbunun hiçbir önem taşıdığını zannetmiyorum altında anlam aramaya gerek olmayacak kadar basit bir şey
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 820 cevap paylaştı. Nasıl yani yaşadığı yerin adı mi
10 Yorumla
1 yılEsc olduğu içindir belki canım seni date çıkarmak için 1 bl0wj0b
20 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 312 cevap paylaştı. Istanbuldan teleplerimi bekliyorum demek o
20 YorumlaArayan kolay bulsun diye tabi. Not. Ben yazmadım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılAv peşinde ondan düzgün adam olmaz
30 YorumlaHerkes yazıyor ne var ki bunda
01 Yorumla
Soran1 yılNe mi var anlamı pompa
u 1 yılSevgilisi olduğu da belliyse, sorun yoktur
03 Yorumla
Soran1 yılYok Bell değil
- 1 yıl
O zaman o duruma takılmak daha mantıklı djfj
Soran1 yılBence de
Böyle canım saçma yazılar neden yazar insan 😀
05 Yorumla
Soran1 yılGaripsin
Soran1 yılTuhaf bir düşünce
Soran1 yılYok yaa
1 yılO şehirde yaşadığı için olabilir :)
013 Yorumla
Soran1 yılDemesen bilmiyorduk ya
- 1 yıl
Bil diye söyledik zaten akıllım
Soran1 yılSevgilisine saygısızlık ama sevgilisi varsa şehir yazıyorsa açık ilişki gibi rahat iliskidir
- 1 yıl
Değil aslında, bu bir bakış açısı. Ben mesela şehir yazmasından bu dediğini çıkartmazdım, belki sevgilin de öyledir. Sen de şehir yaz bakalım profiline, sevgilin soracak mı bi yokla...
Soran1 yılVallahi o şehirdeki bütün erkekler istek atar herhalde tanışmak isterler
- 1 yıl
Senin düşüncelerin problemli olabilir. Bütün erkekler senin şehir yazmanı bekliyor ya da şehrindeki bütün erkeklerin senin peşinde olduğunu mu düşünüyorsun?
Soran1 yılBoş yapma
Soran1 yılÇok boş konuşuyorsun yazma daha
- 1 yıl
Gerçekler böyledir, acıtır :)
Soran1 yılBoş konusanlari sevmem geyik muhabbetinden nefret ederim
- 1 yıl
O zaman daha ciddi sitelerde takılmalısın, bu site doğru adres değil. Burada geyik muhabbeti döner
Soran1 yılGerçeklermis komiksinnn
- 1 yıl
Ciddiydim aslında ama komik geldi ve gülümsediysen ne mutlu
1 yılBence en iyisi bunu kendisine sor canım
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBence de normal değil
10 Yorumla
1 yılNeden yazmasın ne alaka
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 330 cevap paylaştı. 4 yıldır yazsa sorun yok yani
00 Yorumla
1 yılBaşkaların hayatıyla ilgilenmiyorum
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 797 cevap paylaştı.
1 yılNiye uzaydamiyim yazcak
00 Yorumla
1 yılŞehir sadece sevgili bulmak için mi yazılır
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılSevgilisi olan şehir yazamıyor mu?
00 Yorumla
1 yılNe olmuş İstanbul yazınca
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSevgili arıyor belki
02 Yorumla
Soran1 yılSevgilisi var ama
Cevap sahibi1 yılHıhm
1 yılKesin aldatıyor. 🥱
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 927 cevap paylaştı.
1 yılTalip bekliyor
10 Yorumla
1 yılPompacı mülayim
10 Yorumla
1 yıltalipler çıksın diye
10 YorumlaYeni sevgililer yapmak için
10 YorumlaSehir yazmasında ne var ben anlamadım
112 Yorumla
Soran1 yılO şehirden birileri ile tanışmak istiyor gibi duruyor bunda anlamayacak ne var onu anlayamadım
Soran1 yılAma erkekler seni öyle anlıyor görenler 😂😂
Soran1 yılAma şehir yazan yüzde 70 arayista gibi görünüyor olanlari söylüyorum sen inkar ediyorsun ama içten içe arayıştasın diyemezsin herhalde sevgili arıyorum diye 😂😂😂
Soran1 yılEe herhalde bi zahmet cevap verme
Soran1 yılHer yazana cevap veriyorsan sende bir gariplik var zaten
Soran1 yılEee ne yapayım bunu marifet gibi anlatıyorsun neyse ney amacın beni ilgilendirmez yazma daha
Yazabilir normal
02 Yorumla
Soran1 yılAnlamını bilmiyorsun git öğren
1 yılNe alaka sevgilisi olup olmamsı ile
03 Yorumla
Soran1 yılNe alaka mi bunun anlamını daha bilmiyorsun yazanların yaklaşık yüzde 70inin amacının ne olduğunu
Soran1 yılHadi diğerleri kız da anlamıyor sen erkeksin sen nasıl anlamıyorsun kızın saftirigini anlıyorum da erkeğin saftirigini hic anlayamıyorum
- 1 yıl
Saftirik mi kdhdksjsjs Benim de şehrim yazıyor Hatay diye sevgilim olsa da olmasa da oradaki Hatay yazısı değişmiyor çünkü o yazıyı flört çekmek için kullanmıyorum doğduğum büyüdüğüm şehir orası
Bir işaret bu
03 Yorumla
Soran1 yılAnlamadım
Soran1 yılAma sevgilisi var bu saygısızlık değil mi sevgilisine
Gizli Üye(36-45)1 yılAraniyolar
10 Yorumla
1 yılBu rahatsız olunacak bir şey değil ki yazabilir.
10 YorumlaNiyeki
00 YorumlaNe var bunda sorun ettiğiniz şeylere bakın
00 Yorumla
1 yılYaş yazıyor Benim bildiğim
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 547 cevap paylaştı.
1 yılNeden yazmasın ki?
00 Yorumla
1 yılBunun belli bir sebebi olmazki
00 Yorumla- Devamını Gör (6)
Devamını Gör(51)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Sevgilisi olan bir erkek, Instagram profilinde neden biyografiye şehir yazar?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler