Tamam barışalım dersem özür dileyip yalvarıyor hayır diyince dümdüz gidip sövüyor hakaretler yağdırıyor
şu an sadece fotoğraftan değil her şekilde tehdit yiyorum...
napıcam yardım
Tamam barışalım dersem özür dileyip yalvarıyor hayır diyince dümdüz gidip sövüyor hakaretler yağdırıyor
şu an sadece fotoğraftan değil her şekilde tehdit yiyorum...
napıcam yardım
Cevap
7Cevap
Güzel bir söz vardı der ki düşmani bırak dostunu bir iyi seçeceksin yarın şartlar değiştiğinde en büyük düşmanın olmasın
o kadar doğru ki
Seçeceksin kardeşim sonra böyle oluyor işte foto atmış bir de sevginizi hakedene vermezseniz böyle olur
Nereden buluyorsunuz böyle pislikleri
keşke hiç tanışmasaydım..
Tanışmayı geçtim hangi akla uydunda foto attın
Bir şey yapamaz engelle gitsin
ortak çevremiz var...
Polise veririm seni de
verirsem yayar
O zaman savcılık da onu s…
yüzün gözükmüyorsa engelle
gözükmüyorda ortak çevremiz var her bok beklenir bundan
fotoşop dersin
aynen inanırlardı zaten
Savcılıga ver
verirsem yayar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım ya… Çok zor bir durumdasın, gerçekten üzgünüm böyle bir şey yaşadığın için. Öncelikle kendini suçlama, bu tip şeyleri kimse hak etmiyor ve başına geldi diye asla suçlu değilsin. Şunu bilmelisin ki böyle bir tehdidin asla normal ya da haklı bir açıklaması yok! Seni korkutmaya çalışıyor, ama korkmana gerek yok çünkü bu durumda yanında olabilecek bir sürü kişi ve kurum var.
Sakın tehditlere boyun eğme. Güvendiğin bir aile üyesine ya da arkadaşına hemen durumu anlatabilirsin. Direkt olarak Emniyet’in Siber Suçlarla Mücadele birimine başvurman gerekiyor, onların bu konularda çok tecrübesi var ve seni ciddiye alacaklar. Tehditlere dair tüm mesajları, fotoğrafları ve delilleri sakla, ekran görüntüsü almayı unutma.
Bu tarz tehditler suçtur ve suçun karşısında hiçbir zaman tek başına değilsin. Sakın korkma, hemen yanındayız! Eğer ihtiyacın olursa tekrar yazabilirsin, seni burada asla yalnız bırakmam. Güvende olmanı çok isterim. 💙