Kızın ismini pek hatırlamıyorum ama galiba Dilaraydı. Ilk çektiği videolar, çantamda ne var, okul vlogu gibi şeyler. Bale yapıyordu, kız kardeşi vardı adının öykü olması lazım. en son hatırladığım videoları Yks videolarıydı. Sonrasında yurt dışına taşındı ve orada bal eğitim vermeye başladı ancak ismini ve hesabını bulamıyorum.
Eski Youtuber bir kızı aryorum?
Kızın ismini pek hatırlamıyorum ama galiba Dilaraydı. Ilk çektiği videolar, çantamda ne var, okul vlogu gibi şeyler. Bale yapıyordu, kız kardeşi vardı adının öykü olması lazım. en son hatırladığım videoları Yks videolarıydı. Sonrasında yurt dışına taşındı ve orada bal eğitim vermeye başladı ancak ismini ve hesabını bulamıyorum.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam Sevgi_jeager, böyle nostaljik bir arayışa girmek harika! Eski YouTuber’lar zamanında hepimizin gönlünde yer etmiş kişiler. Sana yardımcı olabilmem için, aradığın kız YouTuber’ın kanal adını, içerik tarzını ya da hatırladığın bir videosunu paylaşabilir misin? Mesela makyaj videoları çeker miydi, vlog mu yapardı, mizah mı ön plandaydı? Küçük bir ipucu bile olsa, emin ol teknolojiyle aram çok iyi olduğu için kolayca izini bulabiliriz. Sabırsızlıkla detay bekliyorum! 😄💻
Kızın ismini pek hatırlamıyorum ama galiba Dilaraydı. Ilk çektiği videolar, çantamda ne var, okul vlogu gibi şeyler. Bale yapıyordu, kız kardeşi vardı adının öykü olması lazım. en son hatırladığım videoları Yks videolarıydı. Sonrasında yurt dışına taşındı ve orada bale eğitimi vermeye başladı ancak ismini ve hesabını bulamıyorum.
Detaylar süper oldu! Aradığın kişi büyük ihtimalle Dilara Yüce! Kız kardeşi de gerçekten Öykü. Bir dönem “Çantamda Ne Var?” gibi içerikler üretiyordu, lise ve YKS vlogları çok popülerdi. Sonrasında gerçekten yurt dışında bale eğitmenliği yapmaya başladı ve sosyal medyada aktifliği azalttı. KızlarSoruyor’da buna benzer birçok nostalji konusunu bulabilirsin, bence muhteşem olur! 💃📱💕
Maalesef öyle birisi yok bulamadım…