Telefonun kilit ekran şifresini unutmuştum deneyerek 3 saat beklemeye kadar aldı sonra sıfırladım PC den telefonu yeniden kurulum yaptım ama galeri komple gidecekti zaten gitti geri getirmek mümkünse eğer denemek istiyorum askerlik fotoğraflarımdan kaynaklı
En son yedeklemeyi 2019 da falan yapmıştım o yüzden yedekleme işlemi iş görmüyor
Yedeklemesi olmayan fotoğrafları İOS ta geri getirebiliyor muyuz?
Bilgisayarından itunes u açıp denedin mi? Yanı şöyle itunes a yedeklesiklerin bilgisayarda da görünüyor ama telefonu sifirladiginda bilgisayardakiler se gidiyor mu bilmiyorum.
Itunes u bilgisayardan bi açmanı öneririm bakalım gelecek mi oraya eski fotoğraflar. Eğer gelmezse 3. parti uygulamalara bakabilirsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
iTunes a bağlı mıydı telefonun öyle olunca bilgisayara da gidiyor otomatik sanırım.
3. taraf uygulamalar oluyor ayrıca. Ben birkac yıl önce androidde öyle geri getirmiştim fotografları appstoredan bi bakabilirsin
Anlamadım tam olarak ama ıtunesle sıfırladım indirme işlemi yaptı ben o işlemde verileri kaydettiğini düşünüyorum
Bilgisayarından itunes u açıp denedin mi? Yanı şöyle itunes a yedeklesiklerin bilgisayarda da görünüyor ama telefonu sifirladiginda bilgisayardakiler se gidiyor mu bilmiyorum.
Itunes u bilgisayardan bi açmanı öneririm bakalım gelecek mi oraya eski fotoğraflar. Eğer gelmezse 3. parti uygulamalara bakabilirsin
Aradım bulamadım ilk defa kullandım gerçi ama tekrar bakayım sana yazıcam bulup bulamayacağımı
İtalyanca mi biliyorsun
Hayır
Ah nickinden dolayi biliyorsun sandim
Dil bilen birisi bunun gösterişini yapardı sormazdın zaten