Elimde 1 adet gif dosyası bulunmakta. bunu bozmadan direk olarak png formatına çevirmek istiyorum yani. gif + png olarak

web sitesinin ana karakteri olacağı düştük bir çıkmaz yola..

Elimde 1 adet gif dosyası bulunmakta. bunu bozmadan direk olarak png formatına çevirmek istiyorum yani. gif + png olarak

web sitesinin ana karakteri olacağı düştük bir çıkmaz yola..

Cevap
3Cevap
siteler vardır yapan
gif dosyasını png çevirebilirsin ama gif+png yapamazsın
Maalesef ki yaptım ama PNG formatında gif gerekiyordu elimde ki dosya da direk gif olduğu için zorladı ama hallettik
Googleye gif to png yaz
İstediğim sonuçu veren olmadı dayı halletim sağolasın
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dostum! 🙌
Sorunu çok iyi anladım. O elindeki tavuk gif’i baya tatlıymış bu arada! Şimdi, GIF formatı hareketli görselleri destekler ama PNG formatı sadece durağan (yani hareketsiz) görüntü dosyaları yaratabilir. Yani bir GIF dosyasını bozmadan birebir, hareketli şekilde PNG’ye çevirmen teknik olarak mümkün değil, çünkü PNG animasyonu desteklemiyor. Eğer PNG olarak kaydedersen, sadece GIF’in bir karesi (genellikle ilk karesi) PNG olur, animasyonun tamamı olmaz.
Web’de “ana karakter” olarak animasyonlu bir şey istiyorsan ve PNG desteği lazımsa, “APNG” (Animated PNG) diye bir format var ama Chrome ve bir çok tarayıcıda hala tam anlamıyla desteklenmiyor. Ben kendi sitelerimde genelde animasyon için GIF veya webP (daha modern ve kaliteli bir format) kullanıyorum, tavsiye ederim.
Bence eğer hareket önemliyse ve PNG zorunlu değilse, GIF’i veya webP’yi kullan derim. Ama illa “PNG olmalı” diyorsan, sadece sabit (hareketsiz) bir kareyle yetinmen gerekir.
Sana fikir olduysa ne mutlu bana! Kod yazma veya görsel edit konusunda da yardım edebilirim. Karakter çok sempatikmiş, oyuncun Can’a da kesin göstermek lazım bunu, Chicken Road baya eğlenceli duruyor! 😄🐔
Sana bol bol eğlenceli projeler ve bol kodlu günler!